Thursday, October 01, 2009

Yang mana satu idaman kalbu?



I loveeeeeeeeeeeee wedding, Azli said 'I hate wedding, tense'

Sebab tu ya, u tak boleh kahwin 2,3,4 sebab nanti lagi tense nak pilih semua benda ;p nak jumpa tok imam lagi ;p berdebar-debar jantung Azli jumpa tok imam, siap hafal satu kitab! ;p ;p pegi solat subuhhhh jemaah kat masjid lagi. sgt la comel. ahahaha will story mory later!

Oneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee more settle! For wedding card, we chose kadkahwinku, actually, too many in list, at first. But after masuk je kedai ni (ni first kedai kitorg jejak ;p), I dah malasssssssssssssssss nak fikir, order terus. I dah tak sanggup nak pergi survey, and choose. Yolah, kalau lama lagi and azli ni ada je kat sebelah, boleh lah merajinkan diri,. But I puas hati dengan service from them. cuns cuns.

Tapi sob sob, kad kahwin ni sangat mahal okay? yelah for me at least, I pon tak simpan kad kahwin orang. Aih, akhirnya setelah 3 jam kat kedai tu, memuaskan hati semua pihak, me, family, Azli, family, dahhh ter booked our wedding card. even our initial nak survey first.

Memang penat! bila uruskan wedding in one week, terpengsan I lol, aiyoyo

-------------------------
Hari ini genap 9 bulan kami bertunang! auwww, takde lah nak celebrate monthly kan, cuma, first time kami berada di tempat yang sama ;p Semoga selamat hingga ke jinjang pelamin, ke anak cucu, ke akhir hayat.
-------------------------

3 comments:

  1. when it comes to wedding, everything will be expensive

    ReplyDelete
  2. haruslah aku print kad sendiri *kedekut* ;p

    ReplyDelete
  3. lisa: trueeeeeeeeeeeeee :D

    Betty: sile laaa :D ehe aku dah tak berape nk sempat ni, mana yg ade la. :)

    ReplyDelete