Monday, November 02, 2009

Can you guess?

Olaaaaaaaaaaa!!

Our honeymoon ticket dah beliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Memang gembira habis ni. I wake up for Subuh, then Azli asked me to check email, taddaaaa Travel Itinerary for our honeymoon. :p ;p Alhamdulillah. settle sudah, terima kasih Azli sayang! ;p

Can anyone guess???? Hadiah Misteri for the correct answer!

Hint 1:



Hint 2: European Union

Te amo ;)

Hati berbunga-bunga riang. tralalalala :D

13 comments:

  1. kat spain yer (madrid.. bestnyeee
    ni tak sabar nak kawin ni kan hehe

    ReplyDelete
  2. waa... bestnye... mesti rase tak sabar kan... *wink*wink* hehehe... =D

    ReplyDelete
  3. venezuela? spain? maldives??? erm... bestnye.... honey mooney... :)

    ReplyDelete
  4. Dpt ryanair ke?pasni sile check website diorang selalu tak pon check hotukdeals.com!sebab i tgh study map Spain kan,i rase Madrid.jom ke spain berjemaah huhu macam betul jer,tapi rase cam betul ;p
    I gi in December,sempat ke nak berjemaah nie?tapi rase to Barca je kot,nak gi Marid,Seville jauh sob sob.

    ReplyDelete
  5. aku teka switzerland la woi...kasi aku menang cepat....ape pun ko musti beli FM aku ekkk..tak kisah ko pg mane pun

    ReplyDelete
  6. Dear, it's Madrin, Spain :)
    Ada hadiah tak? :p

    ReplyDelete
  7. I rasa i orang paling lambat!! It's Spainnnn and Ive been there!! Hhhehee :p. Btw bestnya honeymoon disituu :). U r going in Jan ke Nadia? Nanti from Madrid, u can travel to other cities ie granada, cordova and seville etc. It will be so cold, but there's someone that u can hug - hehehe :p

    ReplyDelete
  8. Ok.I terlambat nk teka.Huhu.

    Selamat berhanimun!

    ReplyDelete
  9. aku honeymoon kat equatorial bangi je sbb 2 hari pas kenduri ade final exam huhuhu :((

    ReplyDelete
  10. fauzuskamaruddin, Lisa : Thanksss teka! ;p

    Nurhayati: Opssssiee, ;p mmg tak sabar dah! ;p

    groovy ally: ahaha memang!

    Fynnaz: selamat berhanimoonnnnn lagi ye di LA ;p

    fizamior: honey money pon ada juge ;p nasib la dapat ticket murah :D

    Ami: Nasib baik laa bace blog Ami. Thanks!! ehehe mari kite khatam kannn spain map. boleh macam tue? ;p I pegi Jan laa.. ;p itu lah, I mebi pergi madrid je kot. sob sob, nak pergi barca.

    Eryn: Harus! nanti aku post ;p

    Liyana: ehehe lambat sikit la dear.

    Aida: ahaha itu la tujuan kite berhoneymoon kan? ;p sejuk2 takpeeee ;p

    Reena: thanks! lambat sikit ;p

    Mosfet: alaaa.. ko senang, bawak je la pegi dubai takpon sri lanka. hah.. ;p ;p tiap2 minggu berjalan kannn

    ReplyDelete