Monday, November 23, 2009

Cerita di Hari Ahad


On Sunday, unexpected thing happen.

Meh nak cita, after had fun Saturday night. In my way back to Kuala Sngor for friend's wedding, suddenly I got flat tyre! Oh em gee. I never ever had experience for flat tyre! :( Dah lah tengah laju. so scaryyyyy, tak tipu! I baru je isi angin on Satuday. Tyre pecah.

I tak tauuu nak call siapa tauuu, *blank. I did call Plus, then operator said to me, 'you belum amek ticket, so we can't help you'. I dah start sedih, I mean, tolong je laaaa I betul2 nak dekat Toll dah and I'm alone ;(. ahaha I did cryyyyyyy. Yelah, you tepi jalan sorang-sorang, and kereta tak boleh jalan .

Then Fathi came as my saviour, thanks!!!! Masa I called him, I really hope, he's not in Dubai or Sri Lanka or somewhere else, eheee lucky me because he's flight esok pagi-pagi. aaa nasib baik tauuuuu. Thanks Fathi! sangat berterima kasih dan rasa bersalah suruh orang datang dan tukar tyre ;p a Groom-to-be ;) (yang honeymoon kat Maldives, jeles gila semua orang! I especially me ;p can you imagine the sand?)

and Cik Nadia pulang ke Kuala Selangor dengan selamat menggunakan tyre spare ;p Alhamdulillah.

4 comments:

  1. Ala kesian you. Anyway, my suggestion for future - be a member of AAM. Ada annual fee, tapi if anything boleh call. Free towing for accidents etc. I got a supplementary card for hubby's membership (kena byr sikit).

    ReplyDelete
  2. kalau i sorang-sorang pon cuak!nasib baik you ok.kereta i dulu tak leh start sebab battery weak,i call suruh tow,mechanic check tgk2 battery weak hihi maluuu.

    ReplyDelete
  3. ohh baiknye org tu..
    tunang sape lah tu :-*

    mase tayar kete i pecah thn lps, die xdtg tolong i pn.. ini mendatangkn jelous nihh

    haha..


    hey.. jemput dtg kenduri kami yer :)

    ReplyDelete
  4. Liyana: tue lah noted! I got auto assist tapi kena baya la if anything.

    Ami: ahaha.. battery weak i pon pernah, tapi mase tue ade my mom dalam kereta, so takde la cuak sgt. ni sorg2 yg cuak ;p

    mrs fathi: ahaha mmg baikkk.. senasib lah kite ye, tunang long distance.

    InsyAllah, but our wedding selang a week, tu pening sikit nak pegi kedah or kltn ;p but I wish both of you long long happiness sampai ke anak cucu, ke akhir hayat. ;)

    ReplyDelete