Tuesday, November 03, 2009

Dah ada winner!

for previous entry. :D

Our honeymoon will be my very first Winter. ;p InsyAllah.

Over kan dah survey winter coat????????????????????? ;p ;p

I did survey winter’s key style for this year, sunggggguuuhhhh tak sabar ya. Oleh kerana Azli melarang saya bershopping sakan disebabkan cita-cita kami untuk menabung kembali selepas wedding, saya limit kan kepada Winter Coat sahaja, even hatiku tak rela! ;p baiklah I menurut perintah. I don’t have Winter Coat, so acceptable nak beli. Okay I got 1 trench coat (Red), 2 bikers-lookalike jackets (Brown and Black). Sumanya tidak kalis winter, even Early Spring pon dah kebas tangan, winter ni lagiiii laaa tak tahan. So need to buy 1(or 2) winter coat. Hoppp lebih sudah. ;p

Maybe with a pair boot. Hurmm..

Winter 2009 trends:

Boots
-Over-the-knee / thigh-high boots

Oleh kerana I love shoes more than anything, I loveeeeeeeeeeeeeee boots, temptinggg tau nak beli boots compared with coats! Hot trend for boots absolutely Over the knee boots. Muatkah peha ku yang pehalicious ini? :p macam tidak je! Lihattttt cun takkk??? Love love.




Coat
-Military looks
-Neon colors
-Strong Shoulders

I bet the hottest will be Military looks babeh! ;D But, I love fur coat (animal abused *sob), bulu2 itu Nampak sungguh vogue and gedik. :)



Few coats in consideration! I should get 2 kan? one short, one long coats. Cool! or I should just buy bubble coat tu ;p Lagi tahan kan? or Wool coats eh? wahhh, salah beli coat, mau je mengigil. :p

8 comments:

  1. Aisehh..I x pnh pi oversea (pathetic kan :p) so x tau nak advice. Hihi.

    ReplyDelete
  2. mmg military jackets dah jadi major trend for the Fall/Winter,kalau masuk H&M,byk giler this style.Bubble jacket,though some think it's hideous,gives you the most comfort,macam dok dlm duvet hehe.Tapi i can survive without bubble jacket in UK(and Spain hopefully),except when the heavy snow hit London last year,the rest tue ok.Tapi winter in central Europe ni,confirm kene berbubble.But no harm getting one,tapi i rase tunggu dulu,kalau tak tahan dgn Wool jacket,cari bubble.Yes,kene ade overcoat jugak,sejuk bont*t tau ;p

    ReplyDelete
  3. seronoknya plan2 for honeymoon ehehehe time winter mmg kena ada la winter coat kalau tak kejung lah kesejukan ehehehehe get yg 100% wool... and jgn lupa get thermal, kat M&S ada jual... :)

    ReplyDelete
  4. Just got an H&M military coat (tapi ini tak tahan for winter in STockholm, just for collection)! :)
    BTW, I think winter in Spain is not too bad (or maybe I'm wrong). These coats are ok, tapi just in case terlebih sejuk, bawak fleece. You can wear it underneath. Who knows, weather nowadays is so unpredictable. We had snow last month which lasted only 2 days. But I'm expecting more in winter....
    Just to save some RM, if you go via UK nanti, just buy apa yg patut kat sana pun ok jugak. But bring some essentials from Malaysia. I know it's so tempting to buy everything nice. But if you stay lama kat UK later, lagi byk choice in future. So jgn terburu2 ok :)

    ReplyDelete
  5. I think, the most comfortable will be the bubble, but not stylish as the trendy military coats. Better u get the one that u like the most and at the same time looks good in the pictures. Sebab nanti bila u tangkap gambar, u'll be wearing the same jacket over and over again. Forget abt the bubble jacket je Nadia, sebab nanti u takkan pakai bila dah ade other nice-looking jacket.

    But, in Dec, layering your clothes will be the best option. T-shirt, knitwears, light jacket, winter coat. Nanti rasa panas sikit, just buka the winter coat and u'll have totally a new outfit on the pics :):)

    ReplyDelete
  6. love it!!!!! love them all!!! love them all so much!!!

    ReplyDelete
  7. Reena: sooonnnnnnnnn, amin ;D

    Ami: H&M mmg best! sbb murah & trendy, suke suke. I rasa if I wear bubble jacket tu, it will add me like 20pound extra weight! ahaha.. :p okay noted, overcoat! ;p i rasa i tak tahan tangan ko. pernah i kebas tak rasa ape dahhh :p serammm ;p okay jgn lupa sarung tgn :p

    naddy: Thanks!! macam nak beli kat sana je :D tapi takut turun flight je dah la kejung ;p

    Liyana: Thanks! H&M is very good choice kalau u nak trendy and cheap! kan? :D u bought one?? ahaaa i pon tak sabaaarrr nak ada my military coat juge!!! :D :p will check nanti. I will buy most item in UK kot :D :D price kat Msia sgt mengarut ok utk winter stuff.

    ReplyDelete
  8. Aida: good!, tapi I will looks sgt gemoks ke? ehehhe.. hope nottt :D

    fizamior: I pon, if only i got million of money, hah, mmg je i buy semua sekali :p

    ReplyDelete