Tuesday, November 17, 2009

Kad oh kad

Last Friday Aida from Kadkahwinku called me, said wedding card, banner and sticker all done, boleh amek dah.

I beriya nak pergi by today, tup tup Aida called balik said, diorang terlupa letak ribbon for each card. ;p so I yang dah bangun pagi bersiap untuk ambil kad ni, terpaksa cancel and masuk balik dalam selimut ;p ;p

Tapi she said, by friday I can collect 500 cards, banner and sticker. Yeay, sebab I dah janji with my dad nak bawak balik cards minggu ni kan ;p

Guests list exactly I tak tau berapa, but cards for my side 2500 ye, Azli's side 500 ;p (lelaki, tak buat besar-besaran).

I tak tau laaa 2500 ituuu siapa yang nak datang, sebagai anak yang baik I ikut je lah ibu ayahku itu! ;p Actually wedding ni, lebih banyak kawan2 parents dari pengantin kan? ;p

*Kad kahwin I not a big fancy wedding cards, biasa-biasa je, sebab, for me, I buang pon kad kahwin orang kasi lepas wedding kan? so kalau bagi RM10 satu card, tak kee 25ribu? ;p ;p Lastnya masuk tong sampah jua. Pengantin je yang pergi frame card tuuuu ;p

And khemah dah booked 10, and extra 2 khemah(untuk orang basuh pinggan yada yada) and pinggan mangkuk for only less than RM3000, murah kan? Poor my Azli, RM1700 for 5 khemah. Beza kan KL and Kuala Selangor? eheee lagi pon, kawan Ayah ;p

2 comments:

  1. dear,

    strongly agree with the card...last last i p umah sedara mara i tk nampak pun diorng simpan ke diorng simpan i tak tau..tp i x rse diorng simpan pangantin yg letak dlm frame...2500 cardss?? mak aih byk nye klu 1 card dtg 2 org dh bpe tuh...fuhhh...and babe less than 3000 tu siyes mmg murah time i dulu pun 10 khemah dlm 3k-4k dgn scallop everithin...neway...hope everithing goes well....

    p/s:rse nk bersanding lagi sekali plak...suka part baju2 cantik and the make up things huhuhu

    ReplyDelete
  2. Fauzus: ahaha I lah kot yang nak letak dalam frame :p itu lah, i pon terkejut. 2.6k macam tue la. ayah cakap, i tak kisah pon bab2 khemah nie :)

    Amin

    eheheh bab tue la yg i kisah, yang ditunggu2 :p

    ReplyDelete