Wednesday, November 04, 2009

Gembira belum habis

Lupa nak habaq,

The lucky winner: Nurhayati aka Mama Zara ;p tunggguuuuu!

Yes, our honeymoon to


Jangan dilupa, even myself big fan of Barca, but Santiago Bernabeu, is a MUST visit place. (nasib lah dua2 kaki bola ;p) and looking forward juga if kot2 ZARA and MNG murah kan? sapa tau murah takkk??? rasa excited! both based sana ;p



InsyAllah, sebab kami pernah burn flight ticket previously ;p so hopefully kali ini tidak lah ye :)

Boring kan, asyik dengar cerite honeymoon yang belum tentu jadi ni, ehehhe.. sorrryyy TERexcited lebih pulak. esok esok cerite lain yeeeeeee ;p

Sabar nadia ;p

8 comments:

  1. I rasa Zara murah in Italy and Spain - compared to in UK :). Excited nya nadia, i pun sama2 excited, ur wedding will be in less than two months!! :p. How was the diet so far? :)

    ReplyDelete
  2. nadia oit oit...sangattttttttt murah...bagus bagus..zara 1 euro babe..hehhe..

    soh tunang ko li flite tix lain agi..ryan air is sooo cheap right now..gi other place terus..hahha..double honeymoon..

    luvs,

    syaz

    ReplyDelete
  3. bestnye... madrid... shopping... heaven... honeymoon...;D

    ReplyDelete
  4. Aida: yep less than 2 months dah. nak cepat habisss.. penat tau wedding :D diet? aaa terlupa nak buat entryyy :p


    Syaz: 1 euro je? mmmmmmmggg laaaaa best! suuukeeee.. aritue aku nak pegi Ireland (jumpe ko la kan) tapi dia kate takmau pergi dalam UK dulu ;p nanti2 :p


    fizamior: shopping lg excited dr honeymoon ;p

    fauzus: hopefully, :D eh u add me at fb ke?

    ReplyDelete
  5. Hi,
    I have a Spanish friend staying in my apartment for a couple of days so I korek apa yg patut. Do bring/wear proper winter clothing as it's cold during winter, boleh jadi 0 degrees. Madrid is more like a European city (more aristocrats etc), compared to Barcelona (which is more relax).
    Zara & MNG is cheaper about 20% compared to Stockholm. So it must be much cheaper than Malaysia la kan. But lagi byk sales after Xmas.

    ReplyDelete
  6. Nurhayati: sgt! ;p

    Liyana: awwww thanks!!! ppl said spain better that UK during winter. so will more prepare! ;) can't wait for sale, but not really sure if they still had it end of Jan! :D thanks!

    ReplyDelete