Wednesday, November 11, 2009

Pelamin Anganku

I dah finalized everything about pelamin. and all fresh flower. dot. dot. let it be, let it be. ;p

I nak lebih kurang macam ni, so tak tau la apa jadinya nanti, entah muat ke tidak rumahku dengan pelamin tiga kotak ini ;p

Nowadays trend macam ni kan? I pon teringinnnnnnnnn.. ;p









Sort of, makcik pelamin I cakap, siappppp ada 3 chandeliers lah lagi.. pengsan I, over gitu! rumah kat kuale selangor je kan ;p ;p its not big fancy hotel after all.
;)

5 comments:

  1. aku pon suke pelamin panel... ;)
    ala..sure muat nyer umah ko..kalau x muat bwh rumah juga bole... heheheh

    ReplyDelete
  2. fizamior: belum tau, ini curi2 org punya jeee ;p

    Betty: ahaha.. mmg trend panel la skang nieh!

    Mosfet: try try try. :p

    Reena: I pon, macam simple je! ;)

    ReplyDelete