Wednesday, December 16, 2009

Amin


Tengah dok melipat kain-kain ini, packing dalam luggage yang besar ;p minggu ni dah boleh angkut sikit-sikit dari rumah sewa ini. :p

Memang dah lama berazam untuk packing dan mengangkut sikit-sikit, tapi baru hari ni start. ahahah ;p memang hangat-hangat tahi ayam ja, last minute juga buat! ;)

Pasal wedding, belum lagi nervous. tapi agak risau (lagi2 bila terbaca, teringat pasal pengantin 4 jam tueee) Semoga semuanya selamat, dijodohkan, dipanjangkan jodoh Azli & Nadia sehingga ke anak cucu dan ke akhir hayat berdua. Amin

3 comments:

  1. haah kesian kan weh......sian sgt...tetibe aku lepas bace citer tu kan..aku peluk boy kekuat...ceciom bopy byk kali...namoooo tatottttt...insya allah...solat bebyk..moga allah permudahkan semua mase majlis ko amin...

    ReplyDelete
  2. Eryn: aku lg takuttttt, belum kahwin lagi nie.

    Amin22222222222222222222222 :) amin utk ko juge

    ReplyDelete