Saturday, December 26, 2009

Azli safely arrived. Alhamdulillah


Azli dah selamat tiba, dan semalam mengheret dia settle kan few things, sampai dia tertidur dalam kereta, dia still jetlag yang tak ingat ;p

Fine, finally his wedding band.

9 comments:

  1. Your Azli yg dah selamat sampai, I pulak yg lega :)

    ReplyDelete
  2. Waaaaa! T & Co. Niceeee! Bf i cakap apa tau, tak yah Habib Poh Kong mak nenek semua, T & Co apatah lagi, beli kat kedai emas kawan bapak dia je. Pffttt!

    ReplyDelete
  3. Eh, lupa nak cakap, Alhamdulillah sudah selamat tiba :)

    ReplyDelete
  4. At last the groom-to-be dah sampai. Heret je dia untuk all the preparations Nadia. He is now on Holiday pun kan? Nanti dah settle semua, boleh la bercanda mesra and rilex-rilex, hehhee. Kirim salam Li kay, its from me and Alan. Tak dapat we both datang ur wedding..sobsob :(

    ReplyDelete
  5. ALHAMDULILLAH ..DA SAMpai perantin laki...babe aku mcm nak mintak mahap ni....aku insya allah dtg nikah ko ngan boy....

    hari sanding ko same ngan majlis anak buah aku plak..aku leh luper...ngamuk lak akak ipo aku ngan mak mentua akukang...tapi mcm nak pg gak belah petang leh tak?insya allah la kalau sempat plak...aku sesiap bawak adiah nanti nikah day ko..insya allah

    ReplyDelete
  6. Azli makin sihat......hehhehehe ;p ke aku yg xpnah tgk dia btol2.???

    ReplyDelete
  7. Alhamdullillah!!!

    OoOoo Tiffany .. you lucky lucky girl huns!! Seronok baca all your wedding preparations.

    ReplyDelete
  8. dah boleh buat preparation sama2 dah,nak dekat dah kan?alaa,rugi la tak dpt pegi your wedding,dah la i dah lame nak mkn nasi kenduri nie,especially yg bukan catering.all the best!everything is going to be fine insyaAllah

    ReplyDelete
  9. hope all goes well ;) counting days to the big day ;) ehehe

    ReplyDelete