Thursday, December 31, 2009


Can you believe it? It's exactly a day before My Wedding Day.

O my amigos, I'll be a Mrs. a Puan! Puan Nadia?? ahahaha.. seriouslyyyyy buhbye single life, no more having fun without Azli's permission, no more duduk bawak ketiak mak tiap2 minggu =p

Semoga kami selamat di ijab kabulkan dan berpanjangan sehingga ke anak cucu, ke akhir hayat kami. :) Amin.

Wish me luck people! I'll about to take a HUGE huge step in my life tomorrow! Tapi belum ada perasaan nervous lagi, maybe on the day itself, baru laaa keluar :)

10 comments:

  1. Satu hari je lagi. Kejap je masa berlalu. I still remember baca your wedding prep entries yang lama. Hehe. Moga semuanya berjalan lancar ye. I plak rasa tak sabaq nak pi wedding u. Hopefully i can make it.

    ReplyDelete
  2. welcometo the new world beb....dunia puanpuan...kekekekke tp aku mcm tk rase pun...

    ReplyDelete
  3. tetibe aku mcm takut tak leh dtg on nikah day ko plak....adoii la mampus aku kene marah..aku demam la kawan...kalau sihat gagah [erkasa aku dtg...aku gigil demam ni hah

    ReplyDelete
  4. salam, selalu singgah blog ni tp x tinggal jejak..

    anyway, semoga semua selamat esok..

    ReplyDelete
  5. hepi wedded life nad!!! semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat yea... epy new year too!!!!!
    :D

    ReplyDelete
  6. Selamat Pengantin Baru to U & Azli and also Selamat Tahun Baru 2010. I wish U all the best in everything. Semoga berkekalan hingga ke syurga. Insya'allah, Amin. :D

    ReplyDelete
  7. babe ade lagi bape min jer b4 thn baru ko pun da nak jd wife org besok..aku mohon maap sgt tak leh dtg on nikah day esok..aku tepon kat julie..aku takut tepon ko..aku takut ko marah...aku nak dtg wedding day ko lak ade majlis aqiqah aku lak...adoi aku blur jap..aku dtg umah azli kat ampang leh tak....aku try my best dtg umah azli yer...ko jgn marah aku...aku insya allah mai umah azli ye...

    HAPPY NEW YEAR AND SELAMAT PENGANTIN BARU KAWAN...

    ReplyDelete
  8. Selamat Pengantin Baru. Selamat tahun baru .. wah semuanye baru! what a great way to start everything!!! May Allah bless you with joy and happiness in this life and the next. AMIN!

    ReplyDelete
  9. selamat pengantin baru dear....! best wishes to both of u!

    ReplyDelete