Monday, December 14, 2009

Hulk




Well. I bought greeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennn lens! ahaha.. its suits me well or nahhh? ;p nampak macam garang tak tentu pasal kan? ;p

Tapi actually, bila jauh, nampak macam biasa je, ala-ala hazel lens.

Saja gatal2 beli, sebab if buy 2, get 1 more for free. :D so shud i wear green lens masa wedding?

haihhh.. tinggal 2 minggu plus je lagi nak kahwin, semoga semuanya selamat, berjalan lancar. Sgt takut eh bila tengok berita yang Pengantin 4 jam tu, sedih sgt! :(

Semoga Azli & Nadia selamat ke jinjang pelamin, ke anak cucu. Amin. Amin.

4 comments:

  1. Nice article as for me. It would be great to read more about that theme. Thnx for sharing this info.
    Sexy Lady
    UK escorts

    ReplyDelete
  2. ok la kale tu,itam tu menarik aku rase weh...ni pendapat aku la..aku pun pakai ijo kale mase sanding...mmg tak nampak sgt pon....aku beli 3 kale terus mase kawin...senang aku cocok kan mn nak...ko beli standby weh 2 kale lagi..good luck dear..aku senantiasda doakan semua selamat

    ReplyDelete
  3. insyaallah... kita doakan yg terbaik buat u ok...

    ReplyDelete
  4. Eryn: ko pkaia ijau ehhh, aku dtg nikah je :D itam tue natural aku laaaa ;p

    ehehe.. aku beli 3 kaler la tuuu ;p Amin, tekiu

    Iena: thanks, Amin!!

    ReplyDelete