Thursday, December 24, 2009

My Very First Bobbi


Okay, I tak tau la patut ke tak I beli benda ni before wedding! but I can't help it, the SA sgtttttt menarikkkkk, ehehe I honestly never been into Bobbi Brown outlet previously (counter, yes!)

So, alkisahnya I sedang berjalan-jalan di dalam Pavilion alone (for surveying Azli's wedding ring & drop my Burberry's bag for medical check up ;p)

Okay, so far okay je SA Burberry @Pavilion (my friend experienced tak menarik kat situ), tengok lah until I get the bag back nanti ;p

Okay then I pergi la Bobbi outlet, they asked me what am looking for, lepas tuuuu terus dia make up I. terussssssssssss je jadi transpommmm lawa sikit, sebab I tak make up langsung pagi tadi.

Nak tak nak.. terpaksa la korban duit I ratus2 juaaaa.. kih kih, tapi I tak rasa menyesal lah so far. Yeayyyy I dah ada make up brush jugeee ;p

ehehe Then SA gave me 2 samples for their new product, Cleansing Oil, HONESTLY! menarik gila! I memang nak beli lepasss nieeee.. haaahahah.. :p memang kulit u rasa sgt lembut dan bersihhh dan tak oilyyy. ;p

I kinda falling in love with Mrs Bobbi ;p
dah, itu je arinie ;p

6 comments:

  1. Alaaa..Tunjuk la beli apaaa. Hehe. Tunjuk yang sample tu buat apa :p Bobbi Brown best kan? Cuma eye shadows je kurang pigment skit.

    ReplyDelete
  2. hehhee...i pon aritu 1st beli barang2 makeup ni kat BB...since i xpenah makeup n xde makeup..abis beratus-ratus gak la..yup xnyesal..tp i beli yg basic je..cleansing oil tu mmg best:)

    ReplyDelete
  3. ala..tunjuk ar sket gambo yg transpomm lawa sikit tu... kihkih... nad mmg dah lawa..x mekap pun lawa okeh... :D

    ReplyDelete
  4. BB mmg best !!

    eh your Azli dah touch down msia belom ? the weather is pretty bad here.. i hope everything went according to plan..

    tak sabar nk tgk u naik pelamin =)

    ReplyDelete
  5. samer la kiter pun nak tgk ap yg u beli... gambar dah makeup tak der ker

    ReplyDelete