Friday, December 04, 2009

Nadia's Bachelorette Party

Let’s story mory about my Bachelorette Party. Sweet takkkkkk when people organize your Hands On Party? Love them all. Love love. We met 7 years back @ MMU Melaka. :) Actually dorang ni my seniors (except Betty ;p), happen to be my housemates (okay, sapa MMU, tau lah Emerald apartment depan mmu tu kan, yang ala-ala hostel juge ;p)

Our friendship still strong until now! ;)

Okaylah, back to the party’s story, They informed me a week earlier, so I tau la kan, but seriously I tak tau apepe details and I didn’t know I will be blind folded from LG to 20th floor kan, ahaha macam hapee jee gelap pandanganku :p The party's theme was Pajamas Party, so explained apahal semua orang pakai seluar tak senonoh tu kan :p Wajib memakai baju tidur okay.
So enjoy pictures eh guys! ;)

For my lovely girlfriends (ok, syuk & aron pon fall under girlfriends la juge ye), I love you guys so much and thank you from bottom of my heart for organized this for me. It was overwhelming night ;( I can’t imagine my life without you guys *cryyyyyyy. Thanks for always be there for me when I need you guys the most and I will misssssssssssssssssssssssssssssssssssss you guys lots lots. Actually, I still can’t processing the fact that I will not able to see you guys, hanging out, gossiping and chit chatting selaluuuuuuu =’( How? Seriously tak tauuuu macam mana hidup tanpa korang ;’( and thanks for 'the gift', perlukah diguna? ahaha ;p

#Jules, habis lahhhhh mascara I macam ni ;p

#Oh pocot mak kau, terkejut serious! ;p

#Mampu tersenyum lagi! ;p


#Yummyyyyyyylicious food! tak tipu! semua dah boleh kawen dah, lagi terre masak dari orang yang nak kawen *Gulps ;p

#Ala-ala comelnya sandwich ni, lurve shape for me, simbolizing final dayssss before another phase of life ;)


# Boleh tak mereka pakai kain pelikat? sporting sungguh, naik kereta pakai kain pelikatttt tu comel :p

#Sara yang muka penat baru balik kerja, love!

Syuk: ahaha, ada chance nak jadi Queen ni! ;p

#Doorgift! Tak perlu la I reveal eh, nama pon Bachelorette Party, not Bday Party! ;p


Auucchhh comel takkkkk? Dorang pasang lampu kelip kelip.



#Seth with 'the gift' ;p

Lucky enough for you guys in my life. :)

6 comments:

  1. best! best!!!! sporting la ur frens... so lucky of u...

    ReplyDelete
  2. hahahaha...mmg best lol..aku dulu pun dak dak ni bikin gak same ngan wan nur @tony roma pavillion...dapat a box of brg first nite lagi...huhuhu aku ingat korang p island ..huhuh baru nak join...ex-mmu fwens mmg best.....

    ReplyDelete
  3. best2..mata sangat cunss..suar bunga2 xleh tahan tu..hahhaha

    ReplyDelete
  4. will mish u kakak!!!!
    we had a great nite kan?
    padahal mamat 2 ekor malu nk join sbb takut kite jdkan diaorg "stripper"..hahha

    neway, lg 4 mgu jer nih!!

    ReplyDelete
  5. you look gorgeous!comel jer sandiwch tu.i had a pyjama party jugak 2 weeks ago,but 70% dari attendee was wifey hikhik

    ReplyDelete
  6. Awwww! So sweet your friends! Sporting btol your guy friends tu. Hehe. That sandwich sangat comel ok!

    ReplyDelete