Friday, December 18, 2009

Good snow or Bad snow?



Omg, UK is snowinggggggggggggggggggggggggggg ;( abeslah kalau Azli saya flight delayyyyy next week. I dah start risau, Gatwick and Luton airports were closed today. tarik nafas Nadia.fuhhhhhhhhhhhhh

Because of his flight only few days before wedding, I nak terpengsan ke kalau delay?

Last snow was Februaryyy. ;( aihhhh sooo unpredictable!

Azli lah ni yang risau duluuu.

Berdoa lah banyak2 ya Nadia.

Tebal tak? tebalkannn!

6 comments:

  1. kat UK mmg,snow sikit semua dah pening,last snow in february tue,public transport terus suspended,my school tutup for 2 days hahaha.dont worry nadia,hari tue my hubby nye flight mase tgh snowing jugak,gatwick and luton mmg closed,tapi stansted and heathrow still bukak,main airports ok kot.

    ReplyDelete
  2. oh no... hope semuanya akan berjalan lancar... semayang hajat banyak2...

    ReplyDelete
  3. insyaAllah Nadia, Azli will have a pleasant journey back home.

    kadang2 ada delay sikit sahaja, but worse come to worse, better check weather forecast. betul cakap ami, main airports okay kot sebab that night during the heavy snow in Feb, i took a plane from Dublin to Heathrow, and hanya ada minor delays sahaja. Better suruh Li ready awal2 kat airport mana tau train or bus pula ada problem to heathrow :). selalu yang ngade2 adalah bus and train as they can't move on the icy road/track..:)

    ReplyDelete
  4. Yes, kat UK diorang tak pakai winter tyres (ada yg special punya). Lagi pun for many years, London dah lama tak snow.Kalau kat Sweden, since they have snow every winter, everything ready, unless it's too bad. Hopefully semua ok. Doa byk2, Allah yg atur semuanya.....

    ReplyDelete
  5. Insya Allah Azli sampai Malaysia dengan selamat nanti. Nak buat benda baik mesti Allah permudahkan :)

    ReplyDelete
  6. yaaa...sye kempunan nk main snow kt london. d last i went on 2005 kot, jenuh tunggu snow x turun2 sampaila ku depart back tu KUL dgn perasaan hampa. best la verde kali ni pegi bole main baling2 snow dgn mr doc n for sure azliii pun enjoy abis kt sanaaa. jeles i. insyallah nad...kami smua doakn pe-rantin laki sampai on time ok ;) amin

    ReplyDelete