Wednesday, January 20, 2010

Berjalan-jalan seorang diri di tepi pantai

Halooo ;p

Semalam was a sunny day, again yeay! so I nak pergi Money Changer @ Mark and Spencer, so I decided ikut jalan tepi pantai. Taubat, takmau dah lalu situuuu, ahahha sejukkkkkk, macam dalam peti ais, dah tak rasa hidung I dah ;p ;p I met 2 Brits, Thomas and Greg, boleh lah plak borak2 kejap. comel je, sampai issue Haiti pon boleh borak.. :D Brighton agak susah nak jumpa Melayu, ke I yang belum jumpa? tak sebanyak London.



Sejukkkkk, I pakai gloves (beli kat Primark, 1 pound je ;p) I'm looking for a new gloves, leather ke PVC ke, tapi yang berkenan semuanya belas2 pound, baiklahhh beli baju macam tue kan ;p dapat Gap dahhhh ;p (GAP ada 75% discount kat sini!)

Comel kannn, tepi pantai semuanya pakai winter coat :D


I ended up window shopping at City Center, keluar masuk kedai sambil tunggu pukul 5 sebab Azli balik office. Tapi saya ended up with H&M shopping bag (okay, it just a grey legging! ;p so still tak kira shopping la kan?)

Toodles!

8 comments:

  1. cantiknya pemandangan..bilalak ibuayu nak sampai sini..Salam perkenalan ye

    ReplyDelete
  2. bestttnyer...aku tak tau nape aku tak puas lagik..update next..aku pengunjung tetap neh,buh semua okeh...

    ReplyDelete
  3. Cantik.

    Teringat kat SF. Tepi laut kan so kalo angin tiup jer terus kejung kesejukkan. Hahaha.

    How's life so far? =)

    ReplyDelete
  4. Salam,

    Brighton is one of the kampong Melayu...

    ReplyDelete
  5. babe aku da jumpa yeay..mlm ni kul 12.07 ko tgk ehh blog hakue,,,weeeeeeeeeee aku suker,,,jumpa sudah..amin...nti tgk ek

    ReplyDelete
  6. nadia,kat brighton ada la org mlayu..p tny azli..azli tau kat mana... ;p

    ReplyDelete
  7. ibuayu: salam perkenalan juga :)

    Eryn: ahaha, sabar, nanti boring plak ko tgk gamba brighton nie :p

    Fyn: mmmmgg sejuk! life so far, okay je :D blessed. ehe kata org baru kawen kan? ;p

    azaalleeaa: ye keee???? :D hv no idea!

    citah: nanti aku balik ;p jumpe jom!

    huda: ehe, ade la kot. ehehe cuma bila2 jalan2 tak jumpa, kalau kat london tue, naik underground jumpa, kat dalam kedai jumpe ;p mcm mane2 ade :p

    ReplyDelete