Thursday, January 28, 2010

Estamos de luna de miel! ;)

Olaaa!

Hotel booked. Flight booked. So hopefully weather on our side tomorrow for our Madrid honeymoon. Whether checked, but most probably sleet affecting Gatwick, so hopefully takda la apa sgt kan. And Spain sunny on weekend, panas la sikit dari UK ni kannn :)

Azli said, it will be Pre-Honeymoon, Azli sangat berharap nak bersantai di tepi pantai di Greece, summer nanti. So he said, that will be our real honeymoon. So boleh pakai 2 pc kan? (erh? ;p), I'm not sure why Azli so excited about Greece's beaches as now, we live by the seaside?? someone puhliz explain! ;p

Balik Msia, kita p pangkoq la ;p ;p lagi senang!

and other thing, I save myself from Zara Sale here, sebab nak p Madrid punya pasal, hopefulllllllyyyyy goood bargain there! Por Favor ;)

Adios, Hasta Luego!
(see, I can speak spanish kan? but Hablo Muy Poco Espanol ;p)

11 comments:

  1. Wee bestnye Spain!Have fun in Madrid and come back with lots of photos ok!:)

    ReplyDelete
  2. huuu...nadia!
    besttttnye!!! sila capture gambo byk2 serta tepek kat blog ko nnti k! hehee...

    uitt..aku x dpt lgsung email ko la..send kat email company aku ke kat yahoo aku?? sbb tadak satu pon smpi..ke takde line email dr sane ke mesia?? hahahaha...cam ayat bengong aje kan? ingat ni tepon line ke??? hehehehe...
    sile email semula pd aku!

    spagheti + sardin tu, sonang aje..
    ko wat kuah bolognaise tu, tp guna sardin, so kemalyuan sket la..sbb ade ikan! hehee...sedap weih..aku dah penah wat..
    okeh..kalu ko kurang sket ngn sardin, ko wat la egg roll, mesti sedap gak! hehehe...
    or murtabak megi ke..ala yg simple2 ala2 minum2 ptg gitu! huhuhu...

    slamdunk_macho385@yahoo.com
    cikangahlee@gmail.com

    sile try email di atas..
    cehh..aku baru nak cakap ko sombong tahap cipan terkukus sbb x reply email aku! huuuu...

    happy berjalan2 ya!!!
    waaaaaaaaa....nak ikuuuuuuuuuttttttt!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Bestnyaaaa! Ni baru pre-honeymoon. Hehe!

    Tangkap gambar banyak2 k! :)

    Selamat berhanimunnnnn :p

    ReplyDelete
  4. Have fun! Btw,Greece in summer is super hot. I pergi in July 2008.

    ReplyDelete
  5. eh macik
    aku pun dah book aku nye honey moon flight n hotels
    jgn jeles tgk gambar2 aku nanti :D

    ReplyDelete
  6. perghhh bestt belikan aku FM seketoi ekk..ngeee selamat berhanimun babe..

    ReplyDelete
  7. waaaa have fun in madrid darl. it shld b warmer than uk i presumed. owh, greece is nice even im thinking of going over but i dunno if its the right time during summer. a friend of mine got back soooo tanned after 2weeks in greece july last year. anyway, u take care n enjoy!! :)

    ReplyDelete
  8. Darling, thanks for calling yesterday!! Selamat berbulan madu....hikkksss one day aku akn smpi d Dana n kita akn pergi ke Paris bersama-sama :)

    ReplyDelete
  9. Ami: Ehe! lots of pictures of course! :D TQ

    Angah: aku dh send dah, aku dh fwd dah, cube ko try. kenape kah susah itu :p pelik aku

    Sardine roll tue agak tempting :p nanti aku tryyy.. ehehe eh aku manede sombonggggggggggggggggggggg, baik je kan :p

    Reena: TQ!

    Citah: bulan 5 ;p

    Liyana: super hot or 'hot'? ahaha.. either way pon same je kan?

    ReplyDelete
  10. Mosfet: nakkkkk pergi juge!! mmg aku akan jeles pon, sbb besttttt dr winter ni hah :p

    Eryn: TQ!

    Aida Narina: Goooooo, ape salahnye tan ponnn :D u cerah dr I ni hah :p so mesti je merah2 je tue :p

    Betty: Anything for u babe! ahaha itu laaaa, jommmmmmmm~

    ReplyDelete