Friday, January 08, 2010

Nikah Preview

Sayang-sayang semua, thanks forrrr wishing us ;) Genap seminggu dah, so baru nak update, dah puas berhoneymoooonnnnn, upss tidakk!!!!, ehehehe kami mengemas tak habis-habis lagi ni yeee ;( rumahku masih berkhemah nie! ;) (mentang-mentang laman luas, pakcik khemah ni dok biar je kat sini), pelamin pon still ada lagiiiiii ;)

Perasaan lepas kahwin? honestly agak sedih. ;( ;( yyyyyyyyyyyyyyyyyy????

I nak lagiiii jadi Pengantin! perasaan itu sungguh best sgt! org bg makan, minum, make up, rambut, tudung, baju, tak payah sibuk-sibuk kat dapur ;( ;( berjalan bagaikannnn raja, my mom cakap, itulahh raja sehari, bukan raja berhari-hari ;p

Okay, I bagi sneak preview my wedding piccas! GreenApple promised me all pictures next week! ;) cepat kan? ehehe for our special reason, dorg dahulukan kami :)




//Nasib laaa yuuu, nikah tepat2 1st Jan, so dapattt laa mas kahwin RM300 =p



//First kisssshhhhh =D

Will post new wedding's entry next week, after all piccas dapat keh? tak sabar rasanya ;) and Majlis Bertandang, InsyAllah this Sunday ni :) aihhhh scary rasanya nak duduk rumah mak mertua ehhhhh =p =p mau melalakkkk sedih nanti (tak pernah dok rumah mak orggggg!!)

8 comments:

  1. huhuhu babe, chumel nyer kamoo...alalarozita che wan hah...weh aku takmo janji..aku mai ampang ahad ni yerr...

    psst duk umah mak mentua best gak..layan mcm puteri gak..since aku menantu hantu pompuan sowang..kekekeke manja hokeh...sonok taw..rasai la..

    ReplyDelete
  2. congratulation...selamat pengantin baru ya...

    ReplyDelete
  3. congrats again... sweet nya siap purdah2 lagi ehehehehe

    ReplyDelete
  4. Congrats again Nadia! I sudah curik2 tgk pic nikah u kt FB. Hihi. I like the 'purdah'. Lain dari yang lain :)

    Alaa selambe je buat macam rumah sendiri. I dah prektis siap2. Dah biasa meniarap tunggang terbalik kat rumah FPIL. Hahaha.

    ReplyDelete
  5. ive been waiting for soo long for your update, huhuu.. nadia!! can't believe that u are a married lady now. congrats to uuuu. hopefully reception will turn out the way u want it, insyaAllah. :)

    ReplyDelete
  6. wah!!! xsabar nk tgk piccas!!!!
    siap tutup separuh muka u..wat suspen jek..haha!!!!

    ReplyDelete
  7. Eryn: sbb rozita che wan, laaa aku buat mcm nie ;p aku pon sorg je menantu pompuannn

    gee: thanks!

    naddy: awwwwww

    ayesha: thanks!

    reena: itu lah kannn, nak buat selambe tapi takooottt ;p

    aida: i pon tak percaya i'm married! ;p thanks!

    fiza: susah tau nak bukak tu ;p thanks btw

    ReplyDelete