Monday, January 25, 2010

How to boost up your morning??

I ni, coffee addict, ups no no, more to Starbuck addict!! coffee lain I tak fancy pon, its only Starbuck! :D Pernah selang 2 hari je duduk lepak Starbuck ;p duit pon habis banyak ;( ;(

So bila sampai, it's not financially healthy when Starbuck coffee house only 5 doors away from your house, yeee hanya selang beberapa pintu, dah ada Starbuck!! ;p gila kan.. ahahha. tak leh2. so we bought 3.75pound coffee rost instead of 3.50pound single frap ;p

So how's our morning look like? Taddaaa

Bunga itu, 1 pound, dah beli for like a week, tahan, yelahhhh sejuk kan :p and our Starbuck City Mug, I bought it last year actually ;p

and our Coffee Maker, which we got it as Wedding Pressie, kitorg hangkut juga ke UK aritue ;p hahh that's well explained, kitorg terlebih berat haritue ;p

Next time I shud show how's our bfast, lunch or dinner (bila I dah tere sikit masak ehhhh, now? na ahhhh) Azli pon dah tak larat agaknya wih 4 cans of sardine last week! ;p upss, I yang tak laratttt, Azli okay je, Asalkan makannn ;p

3 comments:

  1. Nadia..tunjuk lah gambar rumah u di UK, hiasan dalamannya macam mana. Sy suka rumah2 kat sana..liz (silent reader)

    ReplyDelete
  2. babe pelan pelan sok sok pie la,,,pizza la ko masak..sile buh resepi sekali...wah wah sikit lagik da pandai masak..cepat amik beskal azli beli tu cycle...pastu mkn pastu cycle...ngeeee

    ReplyDelete
  3. Liz: will do, InsyAllah, cuma our house ni comels je, so nak tunjuk pon tak tau nak tunjuk apa ;p ;p

    Eryn: sambil makan, sambil cycle laaaa! ;p ;p

    ReplyDelete