Tuesday, January 19, 2010

Sejuk, makan, sejuk, makan

Semalam I tak keluar rumah, so tak boleh la I amek gamba banyak2 eh.. ;p ;p But surprisingly, Azli bought this!! Dia cakap, sgt tak healthy ehh, makan, makan, makan, macam mana nak ada beach body, summer nanti ;p poyooooo betul. ;p ;p


Gigih memasang dengan seluar kerja. ;p

Habislah I kalau tak guna beskal nie, bersungguh-sungguh Azli memasangnye ;p siap pakse naik lagi lepas siap pasangggggg... ehehehe

Sebenarnya both of us dah gain weight right after wedding, sebab asyik makann je, duk rumah dua2 mak, asyik makan je. gamba kawen pon dah meletup2 badan ;( ;p then, sampai UK, lagilah, dah lah sejukkk, mulut nak kunyah je, itu yang Azli pening. dia beli terus ;p

Exercise nadia, exercise.. :p

6 comments:

  1. wakakaka baru bape hari da beli beskal...ko kene weh kang aku takut flight balik condong kang...aceh ceh aku berbicara mcam aku ni bdn cun jerk..aku ingat kan ko..sesame exercise yok...wkakaka bior julie jer gemoxxx....julie tak bukak blog kan...ngeeee

    ReplyDelete
  2. This entry is a good reminder for me..hehe. Balik msia ni kena naik exercise machine. Ours is not a bicycle, not either a threadmill. Macam kena berlari+ kayuh sekali. Sudah kahwin kena fit maaa *wink*

    ReplyDelete
  3. Bagus2 .motivating each other. Takdela nanti bini badan meletop as cantik and lelaki badan meletop as gemok.

    I tak suka naik basikal ni. Sakit bontot sebab bontot takde lemak.Leper

    Lepas ni bleh lari2 tepi pantai.Aww..mcm dalam baywatch

    ReplyDelete
  4. hihihihi.... jgn hangat2 tahi ayam tau!!!hakhak...

    ReplyDelete
  5. Eryn: gaye cakapppp macam ko slim melim je ;p ahahha.. julie bace la blog aku

    julieeee tgk eryn, dia mengate ;p ;p

    Liyana: itu lah kaaann, i ni jenis cepat je naik ;p aiseyy, ooo.. ur machine mcm skiing tu ke?

    gerbera: bontot i ni bootylicious skit ;p

    fiza: selalunye mmg hangat2 je I niiiiii ;p kalau bab2 exercise ;p ;p

    ReplyDelete
  6. Yup, yang mcm skiing tu. Ni dah berapa hari balik, tak naik lagi benda tu. Harus 'beriadah' petang ni.....

    ReplyDelete