Monday, January 18, 2010

Sunny Day! ;)

Yesterday was one sunny day! 7degree! ;p Kami mengemas rumah, unpack things, but rupanya tak muaatt almarii, =p so kami keluar berjalan-jalan, mencari almari baru ;) beli makanan and yada yada, ramai kat city town semalam, maybe it was a sunny day sebab tu ramai. andddddddddd I got my wool coat!!! cheap ;p ;p selama ni I pakai my leather jacket yg lama je :D dan dapat pon wool jacket.. ;p

Here is my neighborhood, can you see the sea?



PS, will upload wedding pictures this week :D

17 comments:

  1. mmg tak puas tul aku tgk blog ko neh...buh la byk gambo sikit babe....ni bukan kat mesia...so aku suker nak tgk pemandangan luar...ayuh letak kan..ko perasan tak blog aku tak der gambo kawin ko...ko tau ape jadi???....

    semua gambo aku telah didelete oleh seorang kawan adik ipo aku...ade ker aku mcm nak cekik org pastu....mase tu kat ajl la tu, ptg tu aku pg ajl...hangin sebadan....oleh tu aku tgk jer la gambo tu kat sini...

    tp kawan aku kate leh trace balik...mcm mane cr nyer..aku usahakan....

    ReplyDelete
  2. wahhh nice view! bestnye dok kat tepi pantai.

    ReplyDelete
  3. I luuuvvv the view !
    U know what, one of my dream is to live near the seaside particularly Brighton ! U're so lucky dear :)

    ReplyDelete
  4. pasni bukak club housewife la nak?;p
    or are you working soon?

    ReplyDelete
  5. kakak...beshnyer ur house area...tak saba nyer nak p...betty n seth aper lagi...ayuh kita!! - jules

    ReplyDelete
  6. oh myyyyyyyyy!!! sgt mcm best gilerr ur house and the housing are!! u are a very lucky woman!! ^_~

    ReplyDelete
  7. Eryn: sooooonnn aku letak byk2, skang nie aku dok rumah je ;p sejukkkkkk.. ehehe ko mesti dah thp bengang ape je kan bila tgk gamba tue takde. ahaha aku boleh imagine ;p beriye kite poseee.

    kak nana: sejukkkkkkk skang nie ;p angin pantai macam bukak peti ais ;p ;p

    deloress: i know2, sebab pantai dia bersih kan, lg pon pebble beach lawaaa je :D main teka je i nie ;p

    gerbera: yeeeeeee mmg sejukkkk

    ReplyDelete
  8. ami: skang nie boleh, but thinking of workinggg (not soo soon, membesarkan badan je nowadays ;p) :D but u in germany or uk? baby sihat takk? ;)

    jules: mesti!! wajib tauuuu c u soon kakak in mei ;p

    thinker: awwwwwwwwwww thanks!

    ReplyDelete
  9. yaa betol.. sbb pebble beach & bersih.. :)

    dan juga tmpt itu sungguh hip! jgn lupe strolling & amek gambar all the cafes...bakeries .. oh oh.. wajib singgah .. RECIPEASE (jamie oliver's shop!!) ..

    and all the charity.. vintage & second-hand shops.. WAJIB ! ;)

    ReplyDelete
  10. hmmm...aisehh jelesnyee...bru sekeping gambar tu...sila upload more ye .... i x penah smpai oversea...tu yg jeles...mmm will work for it....take care nadia....so r so lucky...and pls dun forget the wedding picts ye

    ReplyDelete
  11. aaaa seronoknye!! tolong citer pasal exp kat sane. bleh wat guide if im heading there. :D

    ReplyDelete
  12. jules...of kos la aku smpi ngn hilmi mek....! tp harus kumpul duit bnyk2 dlu...currency mahal xD

    eryn..apakah hilang??? ko ni...pnat aku pose...!!!

    nadia..need yr help bila ko dh x da kje..shopping for me!! hehehe

    ReplyDelete
  13. Deloress: According to Azli's co worker la kan, Jamie's shop biasa je, but pricey la skit.

    Yeap! love the charity shop! buku2 yg sgt murah :)

    Fauzus: indeed! i dah upload at FB sikit :D i ada u kan?

    Fio: will do :)

    Betty: Heppp, maybe in April aku pergi Bicester!

    ReplyDelete
  14. omg! i love the view of the sea, right next to your place! more pics bleh? tak puas tengok, hehe!

    ReplyDelete
  15. Anon: soooooonnn :D jenguk2 la eh my blog yg tak seberape ni eh :p

    ReplyDelete