Thursday, February 18, 2010

Again! Babies in the house ;)

Remember this entry? Lupa nak cerita, semua anak Mimi dah mati Raya Haji yang lepas, *its toooooo sad nak blog pon.

But the good news, Mimi dah deliver again! kali ni, 6 anak!! eee tak sabar nak balik tengok!!
When I told Azli the good news, dia cakap 'kawan I pon dah dapat anak, isteri dia baru bersalin' (apekah kaitan mimi dengan org nie! ;p ;p ;p)

 

si comeeellllll ni, sibuk juga masa wedding, nasib tak langgar dulang-gulang hantaran tu ;p :D selalu juga webcam dengan mimi. :) tapi, dia tengok je, duduk diam depam laptop :p

Tak sabar nak ada baby juge!! bila nak pindah rumah besar sikit nie ;) (upssie saya mau baby cat dulu yeeeeee)

4 comments:

  1. sama la nama kucing kita..MIMI!!!..walaupunnnnn jantan..hehheheheh

    ReplyDelete
  2. Kak Jaja: nama dia mimi keeee? mimi awwww? ehehe first time denga kucing jantan name mimi! ;p

    ReplyDelete
  3. dr kucing first sampai la yg skang..semuanya nama mimi..yg jantan nama mimi...skali dtg yang betina tapi kitorang panggil ali..bleh??? hehehhe

    ReplyDelete
  4. Kak Jaja: ahahaha aduiyaiiii, nie salah gender name nieh ;p ;p

    ReplyDelete