Saturday, February 13, 2010

Azli's sneezy-coughy-wife

Okay,

I'm getting better, Alhamdulillah.  but I did cycling for like 20 minutes today, as Azli make me do it! biar berpeluh,dia cakap (I guess dia dah malas nak masak soup middle of night, or  hear me sneezing every 10minutes ;p or whining tak tahan sakit )

What my husband left for his sneezy-coughy-wife before off to work? let see ;D

A bowl of soup (dia paksa makan sampai habis! ;( I takde deria rase dah ;p makan ape pon x rase ;p )



Elok untuk memanaskan badan :D

Okay, makan semua pon, tak baik lagi ni ;( x larat dah. tissue pon dah tinggal nipis je tue. Crabtree & Evelyn lotion and bath set itu hadiah kahwin, bestkan? dapat hadiah kawen macam2 ;p nak kawen tiap2 taunnnnn! ;p huihhh choiiii, dgn org yg same takpe lah ;p

And Azli tak lupa socks for his lovely wedded wife ini :p ;p

and wife continue back to her la-la land, after big boss pergi kerja ;p

Excuse us, baru sebulan kahwin kan ;p Anak dah 4 nanti, cucu dah 20, hopefull still macam ni lagi, ye Azli sayang ;p

Happy Chinese New Year! and I think love is in the air this weekend. Vday decorations everywhere. :)

3 comments:

  1. Get well soon! Musim skrg ni. Alhamdulillah Im getting better.

    U can top up your defence system with Vit C + Probiotic. Boleh mix with water or take it just like that.

    Echinacea extract pun good to combat flu. It stimulates the immune system.

    x

    ReplyDelete
  2. Deloress: Itulah kan!! I pergi Boots tadi cari Vit C juga, prevent, takmau dah sakit2 nie, tak laratttt :) thanks!

    Tah: hohohoho

    ReplyDelete