Tuesday, February 09, 2010

Madrid, Espana (Part 2 - Estadio Santiago Bernabéu)

Hye guys!

Continue for our honeymoon story okay? ;) So as both of us enjoy football so much (yes, me too! that's why we're together at the first place ;p) kami pon melawat Real Madrid's stadium as our first place in Madrid ;D Ohhhhhh besar sangat okay stadium nie (but people do said Nou Camp lg besar, nak pergi Barcelona!)

We took Metro and  stopped betul2 at the stadium itself, so easy access la :)



Happy Bunny! Yeay dah sampaiiiii!


Besar tak? ehe sape gayat memang scary laaa, ;p I boleh imagine if my mom (@KL Tower my mom pegang je dinding, tak tengok bawah langsung, punya lah takut! ;p)


The museum, Byk gamba kat sini, but I guess tak ramai minat lah nak tengok, :p ehehe ye lah kan, bola.


 


Azli imagined himself as Manuel Pellegrini ;p (Real's coach, tapi dia kate Kaka ;p)


Eeee, finally gamba berdua! ;p


Okay, player dressing room. ade jacuzzi uuuuuuu, heaven!

Okay lepas ni entry makan-makan pulak ye! ;p 

Toodles guys!

8 comments:

  1. Nodie.. Bestnya sudah tiba di madrid!! =D
    Hehe... i luv ur trench coat.. hehe... nice ;D

    ReplyDelete
  2. wahh bestnye dok abroad leh jalan2..hehehe scenery pon cntik:) bile nak sampai sane ni..hehehe btw how r u?

    ReplyDelete
  3. weh best mmg best tapi lain dr gambo tempat bola ni tak der ker?aku tau la kowang kenal pun atas dasar sukekan bola...hidangkan la aku ngan gambo yg best babe

    ReplyDelete
  4. u look so gorjes in that hot jacket laling~~~~
    haha!!!

    best nye madrid nih... besar kan stadium dia...siap ada museum sumer... yg paling best player room tu la.. very exclusive... tp blh masuk plak yea?

    ReplyDelete
  5. Rasa macam nak terjun dalam jacuzzi tu :p

    ReplyDelete
  6. Hey, stumbled upon your blog. It seems like you're having fun in Madrid 'cuz you should :P Don't forget Plaza Mayor and Parque del Retiro :)

    ReplyDelete
  7. groovy ally: thanks!! love it tooooo ;p

    yana: sooonn, amin :p ok je, running nose lately, aaa x suke kan :p

    Eryn: ade, sat, ni 1st place kitorg pergi ;p so kene letak ni dulu ;p

    ReplyDelete
  8. Fiza: awwwww thanks laling! ;p a ah, boleh masuk sbb kitorg amek stadium tour kan, but jacuzzi tak boleh :p

    Reena: I pon, sejuk2 nie, sedap je masuk :p

    la.leche: thanks dropping by dear! of course!

    ReplyDelete