Wednesday, February 03, 2010

My version of KFC Twister

Heyyyaa~!

Stop from Spain's post kejap ye, I still owe u guys my Wedding pictures. :p now added Honeymoon pictures pulaakk pending, ehehe. Sooonnnn yeee.. the main reason is bersanding pictures sangat banyak, so I agak lost nk choose yang mane. :p so itu yang asek pending tu, hehehe.. okay fine, another excuse ;p

So I just want to share my dinner ;p  I'm craving for KFC Twister, did I tell u I ni fastfood junkie? sgttttt!!!!! especially KFC, I boleh makan everyday, so sob sob, but now..... I far far away from KFC Halal (dulu 3minutes je dah ada drive thru KFC & McD *sobbbb)

So, I imagine je la, macam I makan real KFC Twister. But, not too bad! ;p okaylah dengan tekak I ni, Azli tu takpe, semua dia makan je. ;p 




Tomato, chopped finely
Salad, chopped finely
Onion, chopped finely
Chicke breast sliced kecil-kecil, then goreng dgn tepung KFC



Then wrap with tortilla and tabur sedikit grated cheese  :D and I served with cheesy baked potatoes (my version)






and for dessert, beli sajaaaa, I love Mark & Spencer, seriouslyyyy!! suka sgt supermarket dia. So many dessert, frozen food, yummeeehhhhh.. I spent hours dalam M&S tau. :D

So how's my dinner? Easy peasy kan. craving tertunai sudah ;)

Toodles darlings! ;)

5 comments:

  1. wehhh bagus babehhh da makin lajin neh....semangat gemoxxx yeahh yeahhh...hahahaha

    ReplyDelete
  2. beli chicken wrap/tortilla kat kedai pakistan/kebab pon similar to KFC twister jugak.. ade setengah tu lagi sedap dari KFC twister.. hehehehe.. plus KFC halal kan ade kat london sebijik.. :)

    ReplyDelete
  3. Eryn: ahahahah, mmg gemoks pon dahhhh!! ;p ;p memasak utk husband, baik ni. takpe gemoks sikit ;p

    Pinkwatch: ehehe. a ah aritue i ade order kebab ade kat satu kedai pakistan ni, tapi dia tak pakai sarung tgn pulak, so i dah malas dah nk beli2. buat je la. :D kalau kfc halal kena tunggu weekend, azli tak kasi jalan sorg2, dia risau ;p ;p nk try juge KFC halal :D

    ReplyDelete
  4. aaaaaaaaa...craving craving nie ade maksud keeee!??!?! hehehehhe :D
    owhhhh marriage life sangat best kannnn hehehe :D

    ReplyDelete
  5. Verde: usssssspppp belum ade maksud ;p hanya craving biase je lol. bg kami honeymoon mode dulu ye. ahahah besttt ;D

    ReplyDelete