Thursday, February 11, 2010

My very fisrt SNOW!

Its snowing! snowing! malam tadi. ahahah sekejap je ;p nipis je. but I really2 excited. my very first snow ever! ;p ;p hihih, even I selseme mcm ape je nie, muka sembab, sebab dari ahad selseme, batuk, sakit tekak. sanggup ajak Azli keluar malam2 nak amek gambar ;p ;p nak juge ;p

Enjoy the picture okay! even sikit je. excuse me yang baru nak rase snow ;p :D


 


  


  



Cepatlahhhhhhhhh baik selseme+batuk ku, dah tak sanggup menghabiskan tisu ;p ;( I really want to celebrate my birthday this coming Sunday, takmau duduk bawah duvet ;( (Yes darlings, I am a Valentine baby! I do celebrate February 14th every single year! and this year it will be more special, as I celebrate as newly wed on Valentine Day in Brighton :D, okay, lupakan umur yang sudah tua itu sebentar! ;p)

Omg, now pon dah -1degree, sejukkkkkkkk!

Selamat cuti panjang, siapa yang start cuti tomorrow okay! Happy Chinese New Year! ;)

Toddles darlings~

6 comments:

  1. Cute post.

    As long as u don't have to shovel, snow's pretty good ;)

    Happy Birthday in advance!

    ReplyDelete
  2. alalal tomey la konon nyer tu ehhh...cet podah...huu yg sebenarnyer aku dengki..yes dengki...aku nye da pos lum?tak dpt main salji dpt brg dr tempat salji pun aku bersyukur

    ReplyDelete
  3. Hehe... Bestnye main snow.. =D dah la main malam2.. wee... ^_^

    ReplyDelete
  4. Calla_Lily: yes!! if I hv too, i memang benci la snow kot :p thanks dear!

    Eryn: ahaha. jgn dengki, nanti aku balik msia, aku bawak sket :p

    ReplyDelete
  5. bitsandpieces: ehehe ;)

    groovy ally: lepas tu sejuk tak ingat ;p nyesal keluar malam2 :p

    ReplyDelete