Friday, February 05, 2010

Susahnya nak kira!


I still struggle pasal coins nie, susahnye la nak cam which one 20pence, 50pence, 10pence, 5 pence, 2 pence, 1penny.(tak sure betul ke tak i cakap ni, ahaha seriously susahnya nak cam! ;p) ;p itu belum 1pound, 2 pound in coins, hah pening2 nak kira ;p then yesterday my total bill 5.93pound, sob sob, boleh je bayar pakai coins, sebab banyak kan, tp nak kira satu2 then line tgh  panjang, huaaahhh.. terpakse bayar 10pound then dapat lagi coins balance ;p ;p bertambah-tambah lah coins kat dalam purse ;p

6 comments:

  1. hai nadia..
    jumpa blog awk dr blog kak min..

    kes awk ni samalah mcm sy masa dulu mula2 dtg uk. tp pence ni sgt berguna kalau g car boot. so mmg sy kumpul byk2. senang nak membeli masa car boot. hehe

    ReplyDelete
  2. Tak pa, lama lama nanti terer la tu. Pejam mata je :)

    ReplyDelete
  3. Takpe, lama2 terer nanti. Btw, you'll used to the local slang later ... QUID = pound :)

    ReplyDelete
  4. fazlinil irma: Hyeee!! ;) thanks for dropping by dear ;) ehehe itu la, maybe sebab belum familiar kot. peninggggg! 1 sen dh la besar gabak ;p ;p

    Reena: ahaha agaknye la kan ;p

    Liyana: upss betul!

    ReplyDelete
  5. citah: ahah kumpul duit, mmg cepat kaye ;p ehehe

    ReplyDelete