Saturday, February 20, 2010

ZARA 3 Tingkat @ Madrid



Ini lah ZARA yang 3 tingkat itu, ;p nafsu membeli belah memang tak dapat dibendung bila nampak ni tauuuu!!! tapi sebabkan my aimed only coats :) so takdelah excited sangat! but, the price sama je with UK. if the sale 9.90 Euro, kat UK 9.90pound. different price sikit je, and masa I pergi yang murah2 memang tinggal dah tak menarik. So i takde la excited sangat.



Inside, I took with camera phone



After few hours, I keluar with empty hand!! ahaha 3 tingkat ni, tapi takde yang menarik perhatian I, and lane utk payment panjang plak tue, surprisingly Azli keluar bawa 2 paper bag yang besar!! dia borong baju keje & jacket ;p worth it! (penat juga tengok dia shopping, and berat je i tolong dia pegang barang, hah? I yang tangan kosong? bengang je ;p)

I cuma shopping at MANGO je, tapi MNG lagi pricey sikit dari ZARA dekat Spain ni, and tak seramai ZARA la :)

and in Madrid Center itself, at SOL ade 3 ke 4 ZARA, jalan kejap few blocks, ade ZARA, jalan sikit ada ZARA lagi ;p

Itulah dia! and shopping in Madrid, memerlukan kesabaran, you nak tnaye size pon, pening, macam itik cakap dengan ayam lol

But I rasa my shopping skill dah getting better. IF anything I tak minat, I tak beli. (If dulu, zaman muda remaja , pantang ada SALE, beliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii je even lepas tu I never wear it ever!) Now, bukan lah baru sekarang, but lately, if I betul2 nak je and if i really sure I will ever wear it, I beli. bagus kan? Tapi ade lah juga terbeli, sometimes (but thank GOD! UK boleh return barang!) ;p

Happy Weekend guys!

10 comments:

  1. best kan jalan2 kat sana..hari2 pun honeymoon..hehhe

    ReplyDelete
  2. bestnyaaa i love zara... and zara mmg fr spain kan, so lagi la best ehehehe

    ReplyDelete
  3. hai nadia.
    nak tanya winter coat or any coat yg nadia pakai tu beli di sana ke or Malaysia? kalau di Malaysia apa nama butiknya?

    ReplyDelete
  4. Reena: itulah, surprisingly juge :D

    Jaja: kalau baru kawan kak jaja, mmg la setiap masa mcm honeymoon kan, ;p kalau dh 3 4 anak, ahah ;p

    ReplyDelete
  5. Naddy: yep! itu lah pasal :D

    ruru: i beli kat sini la, kat msia mahal la winter coat :) thanks for comment! ;)

    ReplyDelete
  6. OoOO 3 tingkat tu baru puas hati shopping!! Bila lah I nak sampai spain ni :(

    ReplyDelete
  7. i went to ZARA as well, and at the guy's section..hayo!! all the gayguys busy shopping at my left and right while i'm there just for window2 only.ENVY!!

    ReplyDelete