Monday, March 08, 2010

Bye Bye Whitey-Gloomy Winter, Hye Sunny Spring!!

Oh my oh my, clap clap to Nadia, ehehe, I berjaya jogging 8km plus plus on Saturday and also Sunday!! Because of last week, sangat sunny setiap hari, I decided to start to jogging on weekend. and berjaya drag Azli too (he hate jogging ;p) tapi, at last, I je kena tinggal ;( sob sob ;p ;p

I plan sampai Brighton Pier je, lebih kurang 2KM from house, then terlajak ke Brighton Marina hohoho, it almost 5KM, so balik another almost 5KM ;p menarik kan? Ini semua jasa new shoes! ;p ehehe sebab I didn't bring my sport shoes.


On Sunday, again we're jogging to Brighton Marina, and first time I pergi Brighton Car Boot Sale, interesting! singgah sebentar cuci mata, then patah balik :D



Ramai juga orang ;) But Brighton Marina sangat windy and freaking cold! semua traders pon duduk dalam kerete ;p



I love weather since last week! Alhamdulilah sangat sunny ;) Even jogging pakai gloves, terasa sangat best! :D will continue jogging everyday, hopefully :) memang rasa tak productive duduk rumah! :)

and I love jogging by seaside! sunny, windy and the view, breathtaking! . :) Nanti I will snap some pictures eh ;)

We're missed makan-makan gathering from family Msia at Eastbourne last weekend. Tak sempat nak pergi, I tak pernah jumpa lagi diorang. :) next time, if ada rezeki kan :D sebab Eastbourne 30mins -40mins away from Brighton City, itu yang tak sempat tue, jauh sikit :)

3 comments:

  1. weh apsal aku rase mcm best jerk neh...buh la gambo byk sikit..ko ni pun buh gambo sesikit sgt....best nyer nodieeee

    ReplyDelete
  2. jauhnya tu 8km...i jogging 5km pun dah rasa kaki nak patah...salam perkenalan btw!:)

    ReplyDelete
  3. Eryn: baiklahhhhh aku akan letak byk sket ok ;p

    MamaKimi and Tsya: I byk jalan je ;p eheheh salam perkenalan juge! ;)

    ReplyDelete