Friday, March 26, 2010

I tengah gila eye make up tutorial.


Ohhhh , what I’m been doing these few days? I mengadap eyemakeup tutorial everywhere :D Google-d reviews about eyeshadows, primer, brushes, blusher :D

I dah added whole set of make up, yelah hantaran hari tu, Chanel Make Up set, and I bought foundation & a brush from Bobbi Brown before datang UK, so itu je yang I bawak datang sini.

Sikit kan? Yang lain-lain itu mesti je budak-budak perempuan dirumah itu pakai! ;p (huh I should warn them to put back all my stuffs ;p bila I nak balik nanti) Haihh, ada 3 lagi adik prempuan kan =p macam itulah.

Apa yang best bila datang sini, lots make up’s brands yang I’ve no idea at all! Eheeee, note, I jarang Google benda2 nie. Ehe if kat Msia, I love Watson & Guardian, serious! I love pharmacy, so bila I datang sini, I lagi la suka duduk dalam Boots and Superdrug itu! Hours tauuuu. Impressed betul, Chanel, and other high end brand ada dalam pharmacy ;p

Okaylah, I dah nak siap my must-buy-beauty-list :D based on people reviews, (Betul2 nampakkkk takde kerja!siap google review2 orang gitu! ;p) like I tweet before, ‘I justttt love stay at home, and focus on my needs instead of workloads yang berlambak-lambak’

Heaven!

Nanti I blog about it eh :)

2 comments:

  1. Aaaa jeles2! Sebab kat sana ada byk choices! Hehe. Cepat2, tak sabaq tunggu entry tu!

    ReplyDelete
  2. kita serupa babe. i da bepinar mata tgk eyemake tutorial ni, tapi masih x tau nk makeup. stock beli da melambak. mayb bole keep fr d nxt 5 yrs. yup! guardian n watson sgt melalaikan :)

    ReplyDelete