Monday, March 22, 2010

I'm Back!

Hello guys!

Happy Monday, I baru pulang dari South Wales. to be exact, Cardiff. :p I'll blog about it in next-next entry ye? As my first visit to Wales, selama ini I thought, they no different from England, but surprisingly I was wrong, they have their own language (I called it Consonant language ;p) and they consider themselves a different country. :D

And now, we're planning for our Easter Vacation! :) 2 weeks moreeeeeeeee!

All vacation entries here, all through my eyes, yang baru pertama kali melawat ke tempat-tempat ini :D soooooo please, please bersabar with me, jangan lah muak ye.. ;p

3 comments:

  1. tak muak tumpang seronok tau tempat di negara walaupun tak dpt pg tgk blog pun da cukup bagus....cume ko buh la peekture byk ekkk..

    ReplyDelete
  2. Eryn: selalu je ko tak puas hati dengan gamba aku kan, sikit nooo ;p malu nk letak byk2, kang gamba aku je lebih2 ;p

    ReplyDelete
  3. pegi sini tak? Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch

    ReplyDelete