Thursday, March 04, 2010

I'm officially a Hair Stylist


Pernahkah anda memotong rambut husband anda? kih kih, this is my first time ever!! (for man hair la kan)

I pernah memotong rambut adik perempuan saya sampai jadi macam abu-bakar-elah (google him please!), punya la dia nangis ;p sudah terlambatttt ;p takde sideburn haha macam pelik je kan (opsss Azli tak tau ni ;p ;p)

Sambil saya memegang gunting, Azli asked me millions time pernahkah I potong rambut orang! ;p I just smile with my evil laughs! ;p

My first time ever! ;p

5 comments:

  1. part time job i nih,tapi rambut hubby jer la huhu.his style senang jer,nak botak macam wentworth miller,pakai hair clipper jer.tapi tue pon still hiruk pikuk hahaha.pakai gunting i mmg fail!

    ReplyDelete
  2. soklan nye skrg ialah..

    kenapakh anda tidak meng-snap gmbr azly dgn style rambut baru hasil kerja tangan anda itu Puan NADIA?

    p/s : sumpah!!! aku x pnh potong rambut husband aku..hahaha..peace!!!

    ReplyDelete
  3. tu namenyer memburukkan suami tu...hukum dosa..wakakakaka

    ReplyDelete