Tuesday, March 09, 2010

Madrid, Espana (Part 5 - Palacio Real de Madrid)

Hye guys!

So, sambungan honeymoon kami, excuse my same jacket, semua pon pakai jacket yang sama kan? I tak bawak extra pon, very short vacation, kata pre-honeymoon kan? ;)

So enjoy my our gedix photos at Royal Palace of Madrid or also know as Palacio Real de Madrid in Spain. :)  Ala-ala Buckingham Palace in London. Royal Palace ni as official residence of the King of Spain in Madrid.






Anywhere, any time, street performer always there ;)





Taddaaa my mata belalang ;p









They're soooooooo sweet, dah tua2 pon duduk riba2 lagi :D ehehe yang newly-wed pon tak macam tue kan, selalunye nampak couple2 je macam tue ;p 









Anyone? take pictures with this old camera? siap costume lagi dia provide ;D








Oppsss, kami sudah kahwin ;p



:D

5 comments:

  1. hey babe!
    you really enjoy your holiday/honeymoon and yes enjoy while you can to the max...once you have a baby your hands are full! Take care!

    ReplyDelete
  2. nadia..u've been tag ..tgk kat blog kak jaja ok...

    ReplyDelete
  3. hahaha..ok...
    aku br upload gambar bertandang....
    ko pon dh honeymoon dah :D
    but u've called me ke?
    nape kakak?
    pls do sms b4 call eh...sb yg aku dgr short ring je pastu x de dah.

    ReplyDelete
  4. babe... nampak cam panas tapi sejuk kan?
    ehem2 azli pun dah pandai posing nampak...ahahahaha....

    ReplyDelete