Friday, March 19, 2010

Skinny Jeans for ME?

Ohhhhhhhh, I sooooo tempted to buy new skinny jeans with rip details! kih kih, bila fikir balik macam pelik je married woman pakai  macam nie kan? But but, who cares kalau kat sini kan? ;p Adoiii sangat nakkk okay ;p





Both jeans above are from GAP, but it isn't skinny, dia boyfriend jeans, I seriously tak reti lah pakai boyfriend jeans, too baggy and lagi la peha ku nampak besar! ;p Cuma I like their rip details! cunsssss. Gap ada 50% tauuuu, I should check tomorrow ;)

This from H&M, skinny, okay lah tapi tak am not fancy sangat :)


Jane Norman, skinny, i suka, sebab dia 2 button and mid-rise, so dia tak la low rise sangat, but the rip tooooooo sikit, i nak banyak sikit detail :D please rip my jeans more :p




Karen Millen, loving itttt! if dia biru lagi, should be nicer, this is limited edition vintage skinny collections!


Ini pulak missguided, biasa je, but the cheapest among others :D


The reason why I nak skinny jeans, it just, its easier untuk masukkan dalam my boots, Most of my jeans boot cut, so tak lawa sikit nak masuk dalam boots kan. Yes, I know, its nearly spring, warmer, I can wear ballerina, BUT i do love boots sangat! I refuse to wear other than boots ;p I opt for sneakers, but dah lama i cari the right sneakers, but, its not me, am not sneakers' person darlings ;p So I sticks with my boots sampai la maybe summer ;p hih hih

Bila survey2 nie, I terjatuh hati pada Jane Norman's Biker Jackettttt!  cuns ehhh? ehehe I've no idea why I suka biker style, even I got 2 biker jackets, its seem not enough for me! kat mana2 pon, i pegi membelek biker style. Aiseyyy ;p



You can see my biker jacket here and here.

Happy weekends darlings! We'll go for short vacation to one county of Wales.

9 comments:

  1. I pu suka tengok orang pakai skinny jeans tu tp semua yg pakai muda2 belia so klu I pakai, memang tak senonoh betul, hikhikhik..
    but the main problem is, my peha tak muat nak dok dlm skinny jeans tu :-D

    ReplyDelete
  2. Babe, how about Topshop? Depa pun ada skinny jeans with ripped effect. I have a few jeans with ripped effects. Dulu, i ripped sendiri guna gunting & pisau :D

    ReplyDelete
  3. levis pon ada....dlu aku bli levis, ayah aku ingt aku buat sdri...n asyik tny "nape bli jeans buruk" sb dia jer yg x ske faded jeans...

    btol kata Rina, topshop bnyk giler tp aku sdri kurang gemar jeans topshop...xtau nape.

    sila sedekahkan "al Fatihah" pd tabiat shopping aku sbb aku dh x shopping selama 2 bulan...ms hilmi tlg pindah mulut dia asyi bebel "ni baju bnyk2 nk angkut g mana ni...dok aussie bwk 1 beg je bole.."

    ReplyDelete
  4. i think dah kawin pun x salah nak bergaya, as long yg bersesuaian lah kan :)

    ReplyDelete
  5. uuuuuuuuuu...
    pegi vacation lagi..:)

    pesanan drp mak budak : better wear the skinny jeans now sblm give birth.. sbb lps gave birth mcm i, mmg TAK MUAT dah jeans ke hape bende tu semua.. skinny jeans lg la...pakai dlm mimpi sahaja..hahahahahaha!!!!

    but if u are the "badan tak naik" type.. then it'll be ok la kot kan.. anak dh 5 org pun still boleh fit it skinny jeans, then u really rock girl!!!! hehehehe.....

    ReplyDelete
  6. I opt for tregging (denim look tights, with stretchable material). Tapi cuma berani pakai with long coats and boots, sebab ketat sgt. reason pakai coz sejuk & snow, so mmg kena pakai boots. Senang sikit nak sarung.

    Since it's getting warmer, what about open toe boots? Hot trends for coming spring/summer. kat sini I still tak leh pakai my ballerinas yet, it's still snowing heavily today.

    ReplyDelete
  7. bagi i biker jacket mmg smart i pon suka...lagi lagi dlu time study i membawa motor kui kui kui tp xdela pakai yg cun mcm u punya...kang org kata poyo plak...stakat skuter jeee...hahahah...aduhh cepat babe upload psl wales..i think i pon need new jeans or anything new for my wardrobe....

    ReplyDelete
  8. This is my second visit to this blog. We are starting a new initiative in the same category as this blog. Your blog provided us with valuable information to work on. You have done a admirable job!

    Cheers!
    what to wear with skinny jeans

    ReplyDelete