Monday, March 01, 2010

Weekend's story

Happy Monday darlings!

Happy ke? mesti malas kan, sebab dah cuti since Friday! ;) Ehe, so how's weekend? mine sangat productive ;p ehehe, sebab kami berjalan-jalan and grocery shopping on Satuday. Lucky for us! Weather just nice, tak hujan. Weather nowadays sangat okay, above 5degree, so wow wee! (Malam-malam terjaga sebab panas ;p dalam duvet) :D Aihhh, dah manja duduk UK nie, macam mane nak survive 36degree kat KL ni? ;p Last Friday lagi best, sebab sangat sunny, but windy, pening betul, sebab memang rasa nak terbang bila berjalan-jalan window shopping ;p

Okay, enough with UK weather, dah macam forecast pulak kan, but ini, mengulas weather bukannye predict weather ;p ;p

So, on Saturday, kami pergi Eastbourne, approximately 30-40minutes driving from Brighton City. They called Eastbourne ni 'Waiting for heaven's place, according to my tourist guide la kan ;p (Azli la kannnn), sebab ramai orang tua je kat sini, sebab tue lah waiting for heaven ;p ;p

Saje, kami berdua nak berjalan-jalan, Ohhh, indah yaa perjalanan along seaside ;) We did survey house area (if we interested staying outside of Brighton City kan) But so far, I think I sangat okay duduk di Brighton City, happening, and shops in walking distance. But we have to bear with the cost la kan, mahal tauuuu if u're staying by the seaside and in the centre of Brighton. Like Azli told me, we can get better house if we're staying at north side of England. :)

Okay bebel la plak kannnn ;p ini Eastbourne Centre. :) not much pictures, sebab kami berjalan-jalan shopping :D







Kami keluar tengah hari, so bila on da way balik, dah gelap dah, kami singgah Brighton Marina, sebab I nak pergi Asda (saja nak tryyy) same je sebenarnye dengan Tesco ;p I love Mark and Spencer more (I suka cakes, sweets :D). Brighton Marina ni tempat yacht,  power boat tue ;) I want a yacht someday! (eventhou, I'm not fancy about sea ponnn ;p) Azli replied, if you got hundredsssssssss of thousand pound in bank ;p then u can have one :D Someday, someday :p haihhhh berangan tak sudah kannn! :)









dah malam dah, its around 530pm macam tue :) Finally we reached home around 8pm kot, starving! sebab tak lunch lagi. :) I love grocery shopping, eventhou Azli questioning everytime I put something in trolley. (He definitely forgot, he's not the only one live in the house and tekak kami tak same, I love cheese, he love belacan ;p ;p)

Sekian, our weekend ;)

4 comments:

  1. heheh I love the last statement .. I love cheese .. he loves belacan! hehe boleh buat lagu tu!

    ReplyDelete
  2. I think Asda=Tesco=Sainsbury=Safeway. Marks & Spencer is in it's own class.

    Dulu masa kecik2 ada satu lagu Indon ni "singkong dan keju". Pernah dengar tak :p

    ReplyDelete
  3. Next time please pack me along inside ur suitcase as well yah .. I want to go to brighton so badly!! (tp 2 minggu je..pastu kene hantar pulang :p)

    *nih smue gara2 angus, thongs n perfect snogging ;p*

    ReplyDelete