Tuesday, April 06, 2010

Anyone?

Anyone tahu tak, apa lagi TV Series that I can download? eheeee I macam dah khatam semua je! ;) and, because of I ni in land of super duper fast internet, heaven ok untuk men-download! I baru je download 22 series Criminal Minds only for 15minutes je! ;p

Apa yang hot sekarang nie eh, Glee pon dah khatam ;)

8 comments:

  1. Super duper fast internet?! I lagi jeles yang ni drpd Bicester. Ngeeee :p

    ReplyDelete
  2. Salam Sis ...

    Kalau I dapat service camtu, banyak cite I akan download. Mentalist, CSI (Miami-yg paling I suka among semua CSI), NCIS, Friends, Mind Your Language and list goes on. Eeeee ! Bestnyeee ..

    ReplyDelete
  3. hi nadia..wud suggest u cite Roswell (back to back)..huhu..gugur jantung tgk jason behr yg hensem gile tu.

    ReplyDelete
  4. Cite Korea follow? Winter Sonata ke, Meteor Garden, or Dawson's Creek pun best. hihihhi

    ReplyDelete
  5. hi nodie, nice blog... first time comment ni... akak nak suggest tgk korean series... he he

    ReplyDelete
  6. ugly betty season 4.. desperate housewives season 6.. dulu I suka tgk Dirty Sexy Money.. sampai 2 ke 3 season tak silap.. pastuh dia stop dah... my favorite tuh!

    ReplyDelete
  7. sugguh laju. btw, me nak desperate housewives season 1-3.

    ReplyDelete