Friday, April 02, 2010

Bicester Village?

Takziah pada keluarga Din Beramboi. A1fatihah. Seriously sedih, sebab terbayang-bayang lagi gelagat dia dalam Raja Lawak haritue. (Ok, I layan je raja lawak, sbb Azli suka gila! isteri mithali nie Nadia). Sekejap je hidup di dunia ni kan? Live life to the fullest, ingat-ingat akhirat, hari2 solat taubat, minta maaf pada suami, parents selalu. Tak guna kita bermasam muka, bergaduh sana sini, mana nak tahu, esok-esok kita dah takde. Ajal maut di tangan Allah juga. :) Semogalah, panjang umur kita kan. Amin. 

Today starts public holiday for UK (I think most of countries kan?) Good Friday until Easter Monday, I guess tak payah lah keluar Sunday and Monday tue, macam tutup je most of stores. Last year from my experienced, London sunyi sepi! I think most of people pergi egg hunting kot ;p

What I love about Easter, sebab chocolates dia macam2 bentukkk, comelness ;)


And I do excited about Bicester tooo! and have no idea, how much I will spend this time around :) but I think, since am not working anymore, (no bonus, no monthly salary *sob *sob) harus lah limited budget kan! ;p ;p ;p but I tak sure, last visit tak plan beli handbag, tapi terbeli juga, terbeli juga kasut(ssss) ;p ;p

Well let seeeee after eh ;p, psst tasya, if u see me @Bicester nanti, tagur lah I yeeee, since kita terpergi hari yang sama ;D

Happppppyyy Holiday everyone! and Happy Weekend Msia! ;)

*Image Google.

2 comments:

  1. nadia, i definitely will be kat bicester on saturday hehehe insya Allah terserempak lah kita hehehe. happy shopping babe!

    ReplyDelete
  2. I miss Easter in London and Wales.. sob.. wahh..happy shopping yek.. do update on bicester.. would love to see your catch.. :D They eat Hot Cross Bun before Easter day tuh..maybe tats why all the shop close and they go to church masa Easter Morning.. :D Happy Easter Day!

    ReplyDelete