Monday, April 05, 2010

The Damaged?


Heh, so how's my Bicester? the damaged? Well, I guess, I memang berkira nowadays if nak beli barang sendiri.. ohhhhhhhhhhhh no! 

Ehe, since me, ehem, we're planning for a house next year, bersemangat nih, nak kumpul duit nak beli rumah and a new car. kalau tak cukup next year, another next next year, ehe basically, memang nowadays we're saving more and more. :) haih, ni sejak  balik dari Cardiff, since tengok rumah orang tengah renovate, with new kitchen, new additional bedroom, rasa macam bersemangat nak ada rumah sendiri. Bila agaknya kan?
Amin, soooon :D


And surprisingly, for Gucci Bicester, they only gave this paperbag without logo on it! disappointed betul laaa, anyone pernah pergi tak? and same paperbag ke? sebesar2 paperbag pon just look like this tau!

Ehe, UK, tengah cuti lagi nie ;) Happy Monday everyone!

2 comments:

  1. nadia... reveal laaa apa yg u beli tuu.. x sabar nak tengokk :p

    ReplyDelete
  2. Hi Nadia :) ramai jugak org kat Bicester on Saturday. I tak nampak u langsung! I siap got separated from my husband hahaha. I also got 'damaged' lah by my Saturday spree, babe. Very bad. Very very bad.

    ReplyDelete