Saturday, April 24, 2010

Date Night

You should watch 'Date Night'!! superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr funny!! I macam orang gila tergelak-gelak dalam Odeon last night!!!

Since, I'll take long holiday soon (from my current position, a domestic goddess, leave approved ;p), cuti-cuti Msia kejap, so kami pergi la dating berdua last night, tengok movie :) Plis plis, dah keluar ke kat Msia eh? selalu UK mcm lambat je. hehe, soooooo conclusionnye! movie ini terbaikkkkkkk!!! hahaha. I macam orang dah tak betul gelak gila :p and first few minutes of movie absolutely dull and boring sebab nak tunjuk they are boring couple, so betul2 lah boring couple & life. :D Light movie, and not a typical dirty joke (macam Ugly Truth, I think itu too much of dirty stuff, sampai dah tak jadi funny)

Conclusionnye, sila lah tengok darlings! (I think I can watch it over and over again!)


Sob sob, sedihnya nak tinggalkan Azli for few weeks!! sooooobbbb sooobbbbbb memang sedih nak jauh2 dengan hasben eyyyhhhhhh? I'll be back darling, after 4 weddings, 1 convocation :p

3 comments:

  1. kan...this movie really superbb...!!gelak sampai tak hengat de org kt sebelah..kt m'sia dah kuar sis..adelah dlm 3 minggu...chik tgk movie ni 2 kali..tak boring lgsung..

    ReplyDelete
  2. lum tgk...tgk preview cma best je.....smlm tgk preview movie baru jlo...cam best je. tak hengat nama movie, tertgk kat senheng semlm...kelakar...

    ReplyDelete
  3. chik chumell: ituuuuuuuuuuuu laaaa mmmmggg best gila!! haha, tp tak nampak gila sgt la i, sbb semua orang pon mcm tue! ;p kannn

    cikayu: ehehe. teringin juge, back up plan kot yang jlo belakon tue :D

    ReplyDelete