Tuesday, April 13, 2010

I did it!

wahh berturut-turut food's entry kannnn??? Today's dinner, Jamie Oliver Roast Chicken


Hahahahah baru 3 bulan jadi domestic goddes, boleh masak roast chicken? Impressed dengan diri sendiri!!! ;p ;p The taste? Azli habis je 3/4 ayam ini! ;p ;p

15 comments:

  1. Memang senang masak western ni kan. Sekejap aje dah boleh terer :-D. Tu yg I lagi suka kalau my family mintak western food for dinner, hehehehe.

    ReplyDelete
  2. Me too love roasted chicken!!! Nampak sedap jer your chickennnn. Nyum2!!!

    ReplyDelete
  3. masak western food mmg senang sbb main campak2 jek. ternyata orang melayu lagiii terer masakk..hehe.

    ReplyDelete
  4. Hello Nadia, good job babe...I love roasted chicken.

    ReplyDelete
  5. minta la resepi .....dah meleleh air liur...

    ReplyDelete
  6. yum!..one thing I can never say no to is roasted chicken..haha

    ReplyDelete
  7. Kelakor tgk rupa ayam tu.mcm senak je kena sumbat dengan lemon.
    Tapi sure marbeles

    ReplyDelete
  8. Kenny Rogers kat Malaysia tutup kedai la camni :)
    Franky, worldwide blogs by expat wives are always loaded with food entry. I selalu cari resipi dari blog diorang ni kalau nak masak Malaysian local food, senang sikit nak adapt coz diorang selalunya modify recipe according to availability of ingredients kat oversea.
    kalau I takde idea nak masak apa, I tgk aje apa yg org lain put on their blog. Hari tu I buat twister coz you punya entry lah :D

    ReplyDelete
  9. lemongrass: eyh! I pon rase senang sgt dr malay food, sgt complicated! ;p

    Yana: unbelievable, mmg yummeh! :p *perasan

    ReplyDelete
  10. Fyn: senang je rupenye nak baut, my fave juga! ;p

    Neta: haha, sbb malay food sgt complicated, spice pelbagai kan,bila masak western, wow wee, senang je :p

    ReplyDelete
  11. Blossom inch: Thanks you darling!

    Annon: I dah kasi dah tue, salin plis ;p ;p

    ReplyDelete
  12. Mami: meeee too!!

    Fizamior: haha u belum rase la dear, mane u tau sedap ke tak kan, kan kan ;p

    ReplyDelete
  13. Gerbera: itulah! I pon terfikir benda yg same, sumbat mcm tue je :p mc made bende nak keluar je dr tutt dia :p

    Liyana: kan, kan, macam selalu je tak cukup bahaan, i dah tau mcm nie, harus i balik msia beli macam2 :p ;p awww u try my recipe, comel nye! I punye senang2 je :D

    ReplyDelete