Monday, April 19, 2010

Jalan-Jalan Cari Makan @Brighton

Its happen last Easter Holiday ;) Kami jalan-jalan around Brighton je last day of holiday tue. Weather nowadays sgt nice!


Can you see this guy? dia jalan on string, ke depan ke belakang while palying violin :D hebat gila, so I pon derma lah duit ;p 

Then we decided nak makan Japanese food, Azli lah yang mengidam, banyak juga choice Japanese place around Brighton, but me preferred, bersih sikit, takmau kedai kecik2, I dari dulu macam tue, sebabbbbbbb macam2 virus ade skang kan? kencing tikus lah, hah so choosy la skit :) tapi kalau nak jadi tue mana2 pon boleh kan! ;) 

Us at Wagamama, they actually got lots of branches at UK nie :) 


Azli's Prawn Kare Lomen


Mine, Seafood Ramen


Azli sangat sukaaaa ini, macam mee kari ;) its actually Japanese curry pon ;)

Then when we're heading back home, baru perasan ada event at beach side. Heheh, padahal 3 minutes from home je, tapi tak notice pon. Nasib lah kami jalan tepi pantai nak balik tu, and rasa rugi pulak! sebab Brighton Food Festival, hah boleh makan macam2 tadi ;p 


And after tengok-tengok all stalls, me decided Italian cookies as our dessert, yummeh! :)

2 comments:

  1. owhhhh dessertttttt! yumm yummm!
    byk nye selection die...n whats that in red?!?!? nampak cam sedap

    ReplyDelete
  2. Verde: Raspberry cookies rasenye, itu juge yang i beli, because of the color! ;)

    ReplyDelete