Wednesday, April 28, 2010

license

Anyone pernah buat international license tak? mau buat esok nie, lesen Msia pon baru mati ;p ;p (tapi drive ke sana sini kan) banyaknye nak kena buat balik KL ni, tapi tue la, siang tido sepanjang hari. eheheh ;p


Apsal update pennndeeeekk sangat nie?!!

5 comments:

  1. Pergi JPJ isi borang untuk apply international license. As long u ada Malaysia Driving license and it still valid. Bayar dalam RM150 kalau tak silap. Dalam a few hours dah siap. I pun ingat2 lupa, sebab buat last year :)

    ReplyDelete
  2. yup nadia. i baru je buat last month. u pergi jpj kat mana-mana tempat dan bayar RM150. Kejap saja prosesnya.

    ReplyDelete
  3. kak nadia, nanti mai blog wani. ada award nk bg. ^_~ jemput jemput.

    ReplyDelete
  4. Minamiku.Chan & Ruru: thank youuuuuuu!! sgt membantuuuu ehehe i baru nak pergi next week nie!! ;p

    ReplyDelete
  5. thinker: thankssssss wani! nanti i publish yeee, suweettnye lah u! :D

    ReplyDelete