Friday, April 09, 2010

Penne with Griddled Steak & Stilton

Okay, I nak share simple recipe! ;) I sukaaa, sangat simple! okay fine, I memang suka western food, sebab senang lah nak masak! kan? grilled sana sini je, for KG.com recipe (KG.COM? sapa tengok Hotel Mania??? ;p), tunggu balik rumah suruh ibu tolong ajar, so far okay la, cuma tak best macam Azli and my ibu masak. (Azli is a good chef, I jarang admit je ;p)

So What you need?

Penne
Watercress
Beef Steak
Blue Stilton
Shallots

Itu sahaja! ;p senang kan?
 

First, gently fry shallots sampai dia yellowish with 2tbsp olive oil. Then romove them using spoon.
 

Before tu, I season beef steak with blackpepper and salt then with the same pan,  kita fry on each side of beef steak lebih kurang 5 minutes each (or if you love medium well, sekejap je lah kan) I preferred for well done steak :D
 

Meanwhile, boil the penne :) 
 

After dah masak our steak, remove from pan, then let them resting kejap :)
 

Slice steak ikut citarasa sendiri ye ;) tengok, yummylicious takkkk?

For stilton, I opted for blue stilton, rupa dia macam ada kulat2 kan? ehehe rasa pon lebih kurang la ;p But, I do think there's no big different if you're using grated cheese biasa :)

Drain the penne, and still, using the same pan, campurkan penne, shallots & stilton and heat gently until the cheese starts to melt.
 

Finally, add on watercress and slice steaks together. :D




Happy Friday guys! ;)

3 comments:

  1. okeh pasni bleh try,tapi rasenya i akan pakai cheese biasa je kot kihkih.

    ReplyDelete
  2. erkkkk...ape rase ni....tu tumbuhan ijau tu mane aku nak cr..ker aku patut tanam??

    ReplyDelete