Monday, April 12, 2010

Yummeh!

Hye darlings!

So how's weekend? me just a normal weekend, relaxing at home. :D so I just nak share our dinner on Sunday, Grilled Salmon with wedges an salad. :D yummmeehhh, ehe I just grilled salmon with blackpepper & salt and small amount of butter. :D healthy menu eh? for me! hahaha dah kawin and housewife pulak tu kan, memang bagai di pam pam. macam mane nak jadi bridesmaid nie? (takpe lah bagi pengantin nampak cuns eh!)

Happy Monday! wahh mesti je malas nak masuk kerja kan? ;p

7 comments:

  1. aah... sgt malassssss... giler punya malas rs cm nk smbung cuti lg... ekekekee...
    salmons are my fav! yummehh!!!! :))

    ReplyDelete
  2. hii nadia..wow sedapnyeeee..leh la postkan menu kat blog ni..lalala

    ReplyDelete
  3. wahhhhh...domestic goddess nie dah berjinak2 in cooking skang...good job bebeh!!! :D

    ReplyDelete
  4. Isnin memang malas skit nak masuk keja. Huhu.

    ReplyDelete
  5. fizamior: ehehe rase mcm hari2 nk cuti je kan!

    farahfatihah: itu la, if i rajin, kalau time malas, mmg je azli yg masak ;p

    ReplyDelete
  6. verde: terpengaruh dengan u! ;p

    abude: hah. pastu besar je mcm ko :p

    Reena: kan kan kan, mmg malas! ;p

    ReplyDelete