Friday, May 14, 2010

Maaf jikaku tidak sempurna


Semenjak kau hadir dalam hidupku
Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan
Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Maaf jikaku tidak sempurna
Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakinan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran
Mencintai dirimu
Merindui dirimu
Memiliki dirimu
Hingga akhir hayat bersama kamu


Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah
Kau yang bernama cinta
Hingga aku rasa indah


P/S- hahhhhh semenjak semua orang kena virus Adamaya ni, I pon sangat suka lagu ini!! ;) dedicated to my laling, yang jauh nun di Brighton, well, I miss you and love you forever laling! see you in 2 weeks time. :) :'(

6 comments:

  1. I pun layan Adamaya. Comelkan Amani? I pun lindu my laling laa.... lagi sebulan nak balik nih :(

    ReplyDelete
  2. yeahhh i pon sama layan Adamaya..tp semalam last episode sedihhhh...huhuuhuhu..

    ReplyDelete
  3. huhuhu.. smalam adamaya last episode ker? i tak sempat balik umah tengok... alaa... ape ending die... dahla geram giler ngan amani...

    ReplyDelete
  4. i suka jugakk lagu ni! ala kesian rindu yang tersayang eh. takpa tak lama lagi tu... :-)

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. ape ending Adamaya?? aku x tgk...hohoohoh
    Adam blk kat Maya ke?

    ReplyDelete