Monday, May 03, 2010

New ticker UP UP awayyyyy ;)

Can youuuuuu seeeeee new ticker?? ehe! my flight ticket balik Brighton dah confirm! ;p ehehe sebab baru beli tadi ;p hahaha lama lg kan? tapi nak letak juga, biar I ingat sikit bape lameee lg nak jumpa my laling tuuu. :D

Perasaan berbelah bagi tau, feels soooooooo good bila balik Msia, jumpa family semua! ;) and makan mak masak! ;p dok ketiak mak ayah, but at the same time I  miss my laling, itu lah, I guess once you're married, rindu lahhh if tinggal hasben lame-lame, sooobb soobbb!!

Why lame sangat kat Msia? busy with weddings!! last weekend, I busy sgt with my BFF wedding(kawan since tadika tauuu!), hah 2 hari berturut duduk rumah pengantin! penatnyeee, sudahnye Sunday tidooo half day! ;p ;p next weekend, Betty's wedding at Johor, I jadi pengapit, ehehe pengantin lama naik pelamin lg ;)

Then, wedding at Merak Kayangan pula, then another weekend, weeding lg, pastu my sister convocation, then my cousin wedding, pastu the very next day fly back to Homeeeee sweet Brighton home! I guess, will sleep half way to Brighton. Schedule pack!!

Ehe, for flight, I don't mind at all, either Air Asia or MAS, tak kisah pon, if Air Asia, I prefer night flight, I can sleep through all the way, sebab takda entertainment, so agak boring, (sorang-sorang lg lah boring) kalau boring sgt, beli je entertainment pack tue. If MAS, i tak kisah pukul berapa :D I opt for direct flight. If Azli, dia suka Emirates or any transit flight, sebab sakit badan, duduk dalam 13hours straight flight  :) I malas nak transit sana sini.

Conclusionnya, I tak choosy with flight and I think Air Asia, agak comfy juga for budget Airlines ;) but of course MAS better la kan ;) Tp we missed MAS offer for balik raya nanti, semuaaa dah sold out!! sekijap je habis (of coz yang tinggal ticket mahal je ;p) maybe balik raya Air Asia or Emirates or Singapore Airlines ke. but sgt bagus sebab ada Air Asia to London nowadays tau, boleh la balik sesuka hati =p =p if not, balik 3 tahun sekali, mau nangis tak berlagu I if raya kat Brighton!

So laling, see you at Heathrow nanti! sooooooonnnn ;)

6 comments:

  1. wohoo bestnye bleh makan2 sedap!mmg mix feeling kan balik msia sorang2,kite suka la,tapi sian laling jauh tue huhu.my fav flight so far has to Emirates,kalau transit kejap ok je.Tapi airport Dubai tue dah macam shopping complex,ramai sgt manusia huhu.

    ReplyDelete
  2. darling, u ada kat kuala ekkk... boleh la jumpa nih... dekat jugak la dgn umah my mum ni kat kapar..ehehehehe......

    ReplyDelete
  3. Nadia, bila i baca the title of the entry i thought the ticker is a baby ticker hehehee ;p

    ReplyDelete
  4. i pon ingat baby ticker!! :) nyaris2 lompat tadi hehe..

    ReplyDelete
  5. Ami: itu lah dia mmg mixx feeling! siyan laling itu jauh2 sorang-sorang ;p i suka direct flight sajeee, malas nk turun2 :p

    Fizamior: jommmmmmmm date u!! eheheh jusco bukit raja :p :p itu je lah yg i selalu pergi =p

    ReplyDelete
  6. Tasha: upssssss belum lgggg uuuu!! ;p ;p

    addelyn: ahahah comels, u yg lompat-lompat yeeee

    ReplyDelete