Thursday, May 06, 2010

Quick Update!

Eeee, tense sungguh laaa, ehehe duduk di kampung ku yang indah nan permai ini, internet mmg la mencabar ke imanan ;p terasa mau pulang ke brighton or masuk kerja kat company lama ;p haha sebab internet laju gilaaaa..

Sooo, itu lah kisahnya my blog nie, asyik nak bersawang je kannnn =p ehehe

Few days ni lagi lah, phone line pon tak leh guna, soket kena panah petir, hah macam2 lahhh, teringin  nak amek broadband, tapi Maxis kat sini pon bukan 3G, eeeeehehee, sungguh lah luar bandar kan! ;p ;p Celcom okay lah, tp worth it kah lagi 3 minggu mau pulang, anak amek broadband?

Can't wait for Friday, roadtrip to Betty's wedding! gamba Hens Nite pon belum blog lg, my BFF wedding pon belum blog lagi, entah2 sampai Brighton baru Qada semuanya! ehehe nak upload gamba kat sini, nangis tunggu! ;p

3 comments:

  1. heheh kat felda pun mcm tu lah internet connection, tu y liat nk update blog, rindu dgn connection laju superb kat kl~ btw, i'm going back to kl today, nk spend weekend dgn family sempena mother's day!!!
    i dah dpt tie rack i tau!!! thanks dear!!! thanks so much! blum pkai je lg, mcm nk pkai arini masa blk umah heheh:) thanks so much, senang deal dgn u:)

    ReplyDelete
  2. heee enjoy ur timee puas puas nnt u smpai brighton baru update jgn lupa uddate ye..

    ReplyDelete
  3. Rahah: thanks to u tooooo!! itu laahhh dulu lg, felda takde line handphone pon, tense je balik rumah nenek =D happy mothers day dear :p to your mom.

    Fauzuz: itu lah kan, if kat brighton blog je lah kerja i :p takde b uat bende lain dahhh :p

    ReplyDelete