Wednesday, May 12, 2010

U think?

Okay, fine, bila ada trend baru je, semuaaaa sibuk nak try, especially me =D, so bila sampaiiiii je Msia, one of my target nak cari serkup tudung yang agak IN skang nie ;p ramai gila dah bloggers yang pakai kan :)

What do ya think? Nahhhh, or yes, or just okay, nothing to be exited about ;p

Excuse my pose yang ala-ala nadia-kamu-bukan-15tahun-lagi yeee, I think macam biase je, I look the same, nape orang pakai nampai sgt trendy and lawa yeeee? whyyy? and nampak terasa my dahi lebih kelihatan ;p ;p

Heeehhh, thanks for your feedback darlings! ;) and excuses my oily face & tak bermake up ituuuu ya, sampai je rumah, mauuuu terus try tuee ;p ;pexcited! Me wearing Syria Headwear with Tie Rack Oblong.

13 comments:

  1. Frank answer, NOPE! I tak mau puji tipu2 tau :)

    ReplyDelete
  2. i pun rasa no... jgn risau, i pun x sesuai ehehe

    ReplyDelete
  3. sorry, to be frank, cam tak sesuai kat u je....at least u dah cuba kan..

    ReplyDelete
  4. aiseymennnnnn~ hahahahaha membazir duit I ;p :p

    ReplyDelete
  5. yes, x semua org goes well with this type of syria tudung.... for u i'd say 'no'....sama jugak dgn mana2 trend pun actually mcm tudung awning not everybody like it kan :)

    ReplyDelete
  6. dear, i rasa it will look better if u tarik sikit ke depan ur anak tudung tu, i mean, yang kat tapi tu kasi tarik sikit dkt dgn pipi...kalau u tarik tepi tu, effectnya muka nmpak bujur a bit lah...tarik sampai selari dgn ur chhek bone (senang2 u refer my blog or fb lah ekk)

    and ada some anak tdg yg tak blh nak tarik2 ni, stiff giler, tapi i suggest u to try beli kat najjah.com (at the moment takder stok)

    i suka sebab material dia yg lembut and comfy, yg i paling suka boleh trik tepi, sbb i pernah beli kat ampang point, dia tak boleh tarik2 ni, so muka i mmg nmpak bolat giler...

    so u try on najjah okeh, they told me in dalam 1 minggu lg ada stok...

    hope this will help u...

    ReplyDelete
  7. i pon tak sesuai kalau pakai anak tudung tuh... mmg tak kene dgn my face... i think u boleh tarik ke depan sikit kot or else kalau u pakai mcm tu mmg tak sesuai sgt... :D

    ReplyDelete
  8. meh sini aku komen gak...aku pun nak kate NO...sebab aku tgk semacam ajerk...sekali pandang mcm abg pakai tudung plak gambo tu....weh tak yah jer pakai tudung gini...yg simple lg narik...yg pakai lawa tu, mmg buat mcm mane pun lawa kot....kalau aku pakai anak tudung ni sure pecah cermin...mmg tak masuk muke aku langsung kot nyer...

    ReplyDelete
  9. hello :)
    try tarik ke depan sikit.. if still tak ok, then it's a total no. bukan semua sesuai pakai camni, i pun tarik ke depan.. sometimes ok, sometimes kelakar

    ReplyDelete
  10. hmmmm...agaks kureng la doll...
    but try out what tymy suggested...maybe placement tue need to be adjusted...

    ReplyDelete
  11. No la babe. U punya style yang biasa u pakai lagi cun!

    ReplyDelete
  12. try tarik ke depan skit..and kalo bleh inner yg satu kaler je.kalo 2 kaler camtu nnti u akan letak scarf ke blkg sgt (sbb nk bg nmpak dual color tu kan)..
    my 2cents

    ReplyDelete