Tuesday, June 22, 2010

Betul tak?

What am suddenly think?

Hepp, duduk Brighton lama-lamat best juga kan? Tak payah pening2 nak fikir kot2 laki ku mauuu kawen lagi kan? hahahha

Azli cakap why tak boleh?

'Dah lah tak ramai melayu, then kat office you semua lelaki je pon, hahaha kalau you suka mat saleeh tue lain lah kan ;p ;p'

Hehe, gurau2 dipetang hari darlings! ;)

3 comments:

  1. salam nodi...just got to know ur blog. me were in staffordshire grad in 1998. Kalau u minat potteries must go there dear. Very happy and jelez sbb akak pun rasa macam best je kalau dapat migrate ke obersea. Tapi with 3 kids now....maybe impossible kot since they r also growing up. Keep updating ur blog and share ur experience life kat sana ya....terubat sikit hati .....:)

    ReplyDelete
  2. btol2...hilmi pon ckp mcm tu...sb office sume surrounding mat saleh, cina ngn india. x da nak buat skandal...kalau nk berskandal, pegi stripped club ;p

    ReplyDelete
  3. Mamaicha: owhh, salam kenal u ;) yes, itulah I cakap dengan hasben i, if kita nak migrate, or hidup kat negare org, do it before kids arrived :) nanti kalau kite dah selese kat Msia, mmg tak lah nak buat mcm nie :) thanks dear for reading my blog :D

    Betty: hahaha ala setakat stripped club, mmg bukan scandal laaa :p tengok kene bayar :p

    ReplyDelete