Thursday, June 03, 2010

How suweeettt my husband can be?

After exactly 5 weeks on Holiday, yes I called my trip as my holiday, hahaha yelahhhh, fully devoted housewife ini bercuti di tanah air, of course with my boss a.k.a husband's approval and of course money. =p

I sampai Heathrow around 4pm on Sunday, there're my husband waiting with big smile on his face! eheheh finally, after long separation (okay fine, 5 weeks je pon, kecohhh je kan) hahaha

Then, sampai je rumaahhh, I saw a bouquet of flower on top of our dining table, dah siap masuk dalam pasu ponnn, =p =p with purple box and a frame.

Sweettttt tak? ala comels betul my laling nie! ;) Lets picture continue the rest eyyhhhh!

Sumpah, tak sangka!

Okay ada 2 hadiah, satu je picture eyh, satu lagi hishhh from Ann Summers, sooooooo faham faham saje lah =p =p

I'm so glad to be back in Brighton, sunny sunshine in the morning, love the beach, love the wind, love the pebbles!! of course am missing my family back there, but I guess, when you're married, lebih tenang di samping suami tersayang. :) and,

InsyAllah, we'll be in KL again this coming raya :) sooo, takde lah sedih sangat, but I nangis sikit, masa nak boarding, :p ;p am gonna miss my parents and family, of course my friends. Mengada betul!! boarding to KL, nangis, boarding to UK pon tears juga! haha susah kan, half your life in KL, another half in UK. :)

I guess I'll be enjoying summer in Brighton! Kami dah macam honeymoon again je ni, jalan pergi kedai pon pegang tangan okay!! Kelakar sebenarnye =p

14 comments:

  1. auwwww! so sweet.... korang kan newly weds... so haruslah honey mooney lagik.... hikssss....

    iye, mmg kalau sudah berkahwin, tempat isteri adalah di sisi suami... mmg lebih tenang di situ... :D

    ReplyDelete
  2. raya ni ko balik?
    bagussss...
    siap2 duit raya ek

    ReplyDelete
  3. haaaaa finally u are back ....lama i tunggu update u...uwooo so sweet la husband u.....romantic...hubby i hummmm nk kate romantic pon tak tak romantic pon tak..haishhh...TC!

    ReplyDelete
  4. ure backkk nadiaaa!!!

    Arneta

    ReplyDelete
  5. auwww sooo sweet ok!
    cair wifey azli kan kan kannnn :D

    ReplyDelete
  6. Sweetnya Azli, dia terkejut x tgk hang? =p

    ReplyDelete
  7. Reena: awwwwwwwww :D

    Fiza: kih kih, rase mcm dah lame je kawen. ;p padahal bar lah juge kannnn ;)

    ReplyDelete
  8. Citah: haha, aku kan suri rumah, mane lah byk duit mcm org bekerja mcm ko :p

    Its Me: awwww ;p

    ReplyDelete
  9. Blossom inch: Thanks darling! ;)

    fauzuskamaruddin: haha, kadang2 dia romantic, i think semua lelaki pon lebih kurang je kan ;p ;) alah, kalau tak romantic pon kita sayang juge kan? dah laki sendiri, hahaha ;)

    ReplyDelete
  10. Arneta: Yes darling! I'm back :D

    LadyVerde: memang babe, cair habis! ;p

    ReplyDelete
  11. Naz: hahah dia kate, bulatnye isteri i ni :p

    ReplyDelete