Monday, June 28, 2010

SALE!


Oh myyyyy!! SALE di mana-mana! seriously nak juling mata! Haha ini lah kerja weekend kitorang berdua, selain mengadap tv tengok bola, kami pergi shopping, then nak dekat pukul 3pm, Azli dah bising, jommm balikkk bolaaaa :p

How many ZARA's plastic bags? gila takkk? kih kih, nasib baik laahhh tak sempat nak menapak ke arah High End street, kena balik tengok bola. If not, mau ber plastic plastic Hugo Boss or Karen Millen kan? hahah mustahil! ;p ;p

But, its reallllllllllllllllllllyyyyyy good bargain! *Happy


Buttt, I super happyyyy bila shopping my beauty stock!!



Hahaha gila takkkkkkkkkkkkkk, beli sekali banyak!!! :p sebabnya, mesti lah tengah SALE! ;p ;p oh my big boss I tue mampu geleng kepale je, dia kata ni stock setahun kan? ;p ;p baiikkkk boss!! first initial nak cari new moisturizer with SPF, matahari sangat terang lately, malas nak apply cream and then nak pakai sunblock, sekali tue terbeli banyak plak, toner sekali 2? apekah? biarkan sajeeee ;p ;p

So here my Clarins list:

Clarins Pure Melt Cleansing Gel With Marula Oil
Clarins Cleansing Milk With Alpine Herbs
Clarins Water Purify One-Step Cleanser With Mint Essential Water
Clarins Toning Lotion With Iris
Clarins Gentle Refiner Exfoliating Cream with Microbeads
Clarins HydraQuench Cream SPF 15
Clarins HydraQuench Cream
Clarins HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase
Clarins High Definition Body Lift

I love Clarins sangat, firstly, I'm not using Clarins, baru terjebak this year sebab my skin sooo dryyy because of Winter weather yang tak menentu. As my previous entries here and here, terima kasih kawan-kawan, sebab introduce me to Clarins! My skin sangat moisturize and sgt suits with Clarins' products :) saya takmau tukar lagi dah :D ;p (dah beli sekali banyak pon nie!) and tiny hope..... lepas ini akan jadi cantik jelita macam Cheryl Cole ke kan. hahaha tiba-tiba! I guess, tak dapat kot kat Msia harga Clarins macam kat UK ;) so reallyyy good bargain :)

ehehe bolehkah nanti I try La Mer? ;p 

So my big boss itu pon nak restock dia punya beauty regime, so beli lah juga ;) I tell you, hasben I ni pon memang pakai moisturizer hari-hari, serious, before pergi kerja! ;p


Haihh, hopefully jadi hensem macam Bradley Cooper lah ye laling! ;)

6 comments:

  1. Kalau you tak cakap ZARA, I thought 'beg plastic hitam' biasa..hehe. Jgn marah ye...
    I just start using Clarins, seems good to my skin. Tapi belum try the whole set. Bila2 buat review kay!

    ReplyDelete
  2. * faints.

    my gawd. please please review pasal clarins ye.

    ReplyDelete
  3. I pon suka pakai clarins. mmg seswai utk kulit muka kering+musim winter.. bau dia pon best sangat! :D eh,clarins tgh sale ke? nak kena borong gak nih! hehehehehe

    ReplyDelete
  4. clarins mmg best! esp d serum n day cream dia. nite cream dia kurang skit cos mcm oily but kalau terlebih mampu....u try la LaMer...i heard superb fantatic brand tu! I lom mampu u...hehehe

    ReplyDelete
  5. Liyana: I pon tak sukeeeee, betul macam plastic sampah! ;p ;p hehehe orait darling nanti I review eh ;)

    bitsANDpieces: okayyy darling, InsyAllah I'll review ;)

    ReplyDelete
  6. Wan: betul! rasa kulit moisturize je ;)takde lah SALE mane pon cume ade promotion :D tapi I beli je byk2 hehe, stock setahun bak kate big boss :p

    Yanie: Serum dia memang superb!! I takde nite cream, cume day cream with SPF dia, I think oily sikit, but still ok :) LaMer belum mampu laaa ;p tunggu kayeee baru boleh pakai. hahah :)

    ReplyDelete